Boeken zoeken en kopen

Zomer in de Hamptons

Omslag van Zomer in de Hamptons

€ 9.99

Zomer in de Hamptons

Kijk voor 'Zomer in de Hamptons' bij de volgende boekwinkels:

Veel liefs uit Manhattan
De Hamptons in de zomer... om verliefd op te worden!

Deel 5
Professionele hondenuitlater Fliss Knight houdt van het leven in New York... totdat blijkt dat haar ex-man is gaan werken als dierenarts in háár dierenkliniek! Ze heeft Seth Carlyle tien jaar niet gezien, maar één stiekeme blik op hem - net zo adembenemend knap als vroeger - en haar hart voelt aan alsof hun overhaaste huwelijk pas gisteren is beëindigd. Omdat ze doodsbenauwd is om hem te spreken, besluit ze te vluchten naar haar oma in de Hamptons.

Gelukkig was zijn werk bij de kliniek in Manhattan maar tijdelijk, denk Seth. Het is veel te fijn om terug te zijn in de Hamptons, waar hij net een prachtig strandhuis heeft laten bouwen. Tot zijn stomme verbazing loopt hij daar Fliss tegen het lijf. Het is duidelijk dat zij hém niet had verwacht te zien; ze lijkt zelfs compleet in paniek! Maar als ze denkt dat ze weer kan vluchten, heeft ze het mis. Tien jaar geleden liet hij haar gaan, en daar heeft hij nog elke dag spijt van. Ditmaal zal hij bewijzen dat hun liefde het waard is om voor te vechten!

Details

  • Auteur : Sarah Morgan
  • ISBN : 9789034758156
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : overig

Anderen lazen ook

Bindwijze onbekend

€ 9.99

Paperback

€ 15.99

Paperback

€ 12.50

Paperback

€ 15.99

Paperback

€ 19.99

Paperback

€ 15.00

Bindwijze onbekend

€ 9.99

Paperback

€ 12.39

Bindwijze onbekend

€ 14.99

Bindwijze onbekend

€ 9.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Zomer in de Hamptons' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.