Boeken zoeken en kopen

De zeven zussen 5 - Maan

Omslag van De zeven zussen 5 - Maan

€ 22.99

De zeven zussen 5 - Maan

Kijk voor 'De zeven zussen 5 - Maan' bij de volgende boekwinkels:

In Maan, het vijfde deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, wordt Tiggy van het Schotse landgoed waar ze verblijft naar Spanje gestuurd om het spoor van een zigeunergemeenschap te volgen.

In Maan, het vijfde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertrekt Tiggy D’Aplièse na de dood van haar vader naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird. Op het landgoed leert Tiggy de oude Chilly kennen, die haar vertelt dat ze een speciale gave heeft en dat het lot bepaald heeft dat hij haar op het pad van haar verleden zal brengen. Hij stuurt haar naar het Spaanse Granada om daar het spoor van de zigeunergemeenschap van Sacromonte te volgen. Wat is haar connectie met de fenomenale flamencodanseres La Candela? Langzaamaan ontrafelt Tiggy haar exotische maar gecompliceerde verleden. Tegelijkertijd krijgt ze de kans haar eigen bijzondere gave steeds verder te ontwikkelen. Maar wanneer het lot een onverwachte wending neemt, zal ze moeten beslissen of ze in Granada blijft, of teruggaat naar Kinnaird, en Charlie… Maan is het vijfde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. ‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet ‘Leest als een trein.’ – Libelle

Details

  • Auteur : Lucinda Riley
  • ISBN : 9789401610247
  • Taal : nl
  • Uitgever : Xander Uitgevers B.V.
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 606
  • Gewicht : 795 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 29.99

E-book

€ 11.99

E-book

€ 19.99

E-book

€ 9.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De zeven zussen 5 - Maan' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.