Boeken zoeken en kopen

De vrouw van de bankier

Omslag van De vrouw van de bankier

€ 9.99

De vrouw van de bankier

Kijk voor 'De vrouw van de bankier' bij de volgende boekwinkels:

'Geslaagde actuele thriller met twee sterke vrouwen in de hoofdrol.' LINDA

Annabels schijnbaar perfecte expatleven in Genève spat uit elkaar wanneer haar man Matthew omkomt bij een vliegramp. Als ze erachter komt dat er opzet in het spel was, komt dit haar duur te staan: haar leven loopt gevaar. Ondertussen ontdekt societyjournaliste Marina bij de bank waar Matthew werkte een financieel schandaal van internationale omvang.

Cristina Alger neemt ons mee van Genève naar Londen en New York, naar de corrupte wereld van de allerrijksten, waar twee vrouwen moeten vechten om in die dodelijke maalstroom te overleven. De vrouw van de bankier is een internationale thriller van de bovenste plank.

'Deze thriller begeeft zich in de kringen van de high finance.' ZIN

'Een thriller die leest als een film.' Elegance

'Sfeer, milieu en karaktertekeningen zijn raak getroffen. God opgebouwd plot voert naar een zinderende finale. Een ware pageturner.' NBD Biblion

'Een goede thriller, voor iedereen die interesse heeft in de geheimzinnige wereld van Zwitserse banken en de corrupte wereld van de allerrijksten. Je zult bij dit boek van de ene in de andere verbazing vallen en het boek niet zomaar weg kunnen leggen.' Chicklit

Details

  • Auteur : Cristina Alger
  • ISBN : 9789046824399
  • Taal : nl
  • Uitgever : Nieuw Amsterdam
  • Uitvoering : E-book

Anderen lazen ook

E-book

€ 9.99

Paperback

€ 19.50

E-book

€ 13.99

Paperback

€ 22.99

E-book

€ 9.99

Paperback

€ 19.99

E-book

€ 4.99

Paperback

€ 24.99

E-book

€ 6.99

Paperback

€ 14.90

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De vrouw van de bankier' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.