Boeken zoeken en kopen

Houden van dingen die niet perfect zijn

Omslag van Houden van dingen die niet perfect zijn

€ 16.99

Houden van dingen die niet perfect zijn

Kijk voor 'Houden van dingen die niet perfect zijn' bij de volgende boekwinkels:

‘Als we aardiger worden voor onszelf, kunnen we aardiger worden voor de wereld.’

De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over rust. In dit nieuwe boek heeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. Hij benadrukt dat niemand perfect is, maar dat het juist daarom belangrijk is om liefdevol en mild te zijn voor jezelf en anderen. Want als je vriendelijker bent naar jezelf, kun je ook vriendelijker zijn naar de wereld en krijg je zelfvertrouwen om je bezig te houden met dat wat je echt gelukkig maakt.

Sunim geeft inzicht in verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Met veel prachtige, kleurrijke illustraties zal Houden van dingen die niet perfect zijn zowel je ogen als je hart aanspreken. Het biedt troost, aanmoediging en wijsheid en helpt je jezelf, je leven en iedereen daarin lief te hebben.

De pers over Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt
‘De boeddhistische monnik Sunim geeft les over liefde en vriendschap, werk en spiritualiteit.’ Trouw ‘Haemin Sunim wil mensen inspireren om kalmte te vinden. Want: “De wereld beweegt snel, maar dat betekent niet dat wij dat ook moeten doen.”’ Happinez ‘Goed om elke dag een stukje in te lezen.’ Leidsch Dagblad

Details

  • Auteur : Haemin Sunim
  • ISBN : 9789022583722
  • Taal : nl
  • Uitgever : Boekerij
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 272
  • Gewicht : 528 g

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 16.99

Paperback

€ 19.99

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 15.00

Hardcover

€ 20.00

Hardcover

€ 21.95

Paperback

€ 21.99

Hardcover

€ 20.00

Hardcover

€ 20.99

Paperback

€ 17.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Houden van dingen die niet perfect zijn' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.