Boeken zoeken en kopen

Een klein gebaar

Omslag van Een klein gebaar

€ 9.99

Een klein gebaar

Kijk voor 'Een klein gebaar' bij de volgende boekwinkels:

De grootste verandering begint met het kleinste gebaar. Als Libby een vrouw die na een ongeluk haar geheugen kwijt is een kamer in het familiehotel aanbiedt, zet dat meer in gang dan ze kon voorzien… "Een klein gebaar' is een warme en meeslepende roman van Lucy Dillon, voor de lezers van Jojo Moyes en Santa Montefiore.

Libby en haar man Jason hebben hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Ze hebben grootse ideeën over hoe ze het gaan aanpakken: ruime, luxueuze kamers en badkamers, en zij als het team achter de schermen. Maar de zaken gaan beslist niet zoals gepland, niet met de verbouwing en niet met de samenwerking tussen Libby en Jason zelf.

Dan wordt een onbekende vrouw voor hun deur aangereden. Door het ongeluk weet zij niet meer wie ze is of waarom ze daar was – de enige aanwijzing die het ziekenhuispersoneel kan vinden over haar identiteit is een kaartje in haar broekzak met daarop de naam en het adres van het hotel. Als Libby de vrouw een kamer in het hotel aanbiedt om te herstellen, kan ze niet voorzien wat voor lawine aan gebeurtenissen ze daarmee in gang zet…

Lucy Dillon schreef eerder "Honderd stukjes van mij', en neemt in "Een klein gebaar' opnieuw haar lezers mee naar het pittoreske Engelse dorpje Longhampton. Bestsellerauteur Jojo Moyes zei over de boeken van Lucy Dillon: "Bitterzoet en hartverwarmend.'

Details

  • Auteur : Lucy Dillon
  • ISBN : 9789026145018
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : de Fontein Romans & Spanning
  • Uitvoering : E-book
  • Verschijningsdatum : september 2018
  • Aantal pagina's : 371
  • Druk : 1ᵉ druk

Anderen lazen ook

E-book

€ 9.99

E-book

€ 9.99

E-book

€ 14.99

E-book

€ 4.99

E-book

€ 9.99

E-book

€ 9.99

E-book

€ 9.49

E-book

€ 7.99

E-book

€ 4.99

E-book

€ 10.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Een klein gebaar' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.