Boeken zoeken en kopen

Te lijf

Omslag van Te lijf

€ 17.50

Te lijf

Kijk voor 'Te lijf' bij de volgende boekwinkels:

In Te lijf halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Een positief en doortastend boek vol persoonlijke inzichten, ervaringen en kennis van specialisten, vol herkenning!

In Te lijf halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart – rimpels, opvliegers en stress – maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Tijdens hun zoektocht praten zij met deskundigen – van hormoonarts tot filosoof, van seksuoloog tot voedingsexpert – en experimenteren ze met onder andere botox, rebalancing, trilapparaten en readings. Isa Hoes is actrice (o.a. GTST, Rozengeur & Wodka Lime, Celblok H en De ontsnapping) en schrijfster van de bestseller Toen ik je zag over Antonie Kamerling. Onlangs verscheen haar kinderboek Engel, dat zij samen met haar dochter Vlinder schreef. Medina Schuurman is actrice (Rozengeur & Wodka Lime, Penoza en Celblok H). Daarnaast is zij scenarioschrijfster. Samen schreven zij Te lijf, een positief en doortastend boek vol persoonlijke inzichten, ervaringen en kennis van specialisten. Het is een feest van herkenning en bevat praktische tips. Te lijf helpt je om van de overgang naar een nieuwe fase de beste tijd van je leven te maken!

Details

  • Auteurs : Isa Hoes, Medina Schuurman
  • ISBN : 9789026345746
  • Taal : nl
  • Uitgever : Ambo|Anthos
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 256
  • Gewicht : 496 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 20.00

Hardcover

€ 23.99

Hardcover

€ 22.99

Paperback

€ 13.99

E-book

€ 9.99

Paperback

€ 21.99

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 24.50

Paperback

€ 20.00

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Te lijf' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.