Boeken zoeken en kopen

Gewoon koolhydraatarm

Omslag van Gewoon koolhydraatarm

€ 20.50

Gewoon koolhydraatarm

Kijk voor 'Gewoon koolhydraatarm' bij de volgende boekwinkels:

2e kookboek van het populaire foodblog koolhydraatarmrecept.nl. 100+ gewoon makkelijke koolhydraatarme recepten. Van ontbijt tot dessert en alles ertussenin. Altijd verrukkelijk! Incl. weekmenu's.

Gewoon Koolhydraatarm? Ja, dat kan! Hans & Anna-Karina hebben inmiddels wel bewezen dat gezond en lekker koolhydraatarm (ketogeen) eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. Maandelijks worden de recepten op hun populaire foodblog KoolhydraatarmRecept.nl door honderdduizenden mensen bezocht. Allemaal op zoek naar inspiratie in de gezonde koolhydraatarme keuken. Na het enorme succes van het 1e kookboek Lekker & makkelijk Koolhydraatarm nu op veler verzoek een 2e boek. Weer boordevol inspiratie voor de allerlekkerste koolhydraatarme gerechten, die je met een gerust hart aan iedereen kunt voorzetten. Van ontbijt tot dessert en alles ertussenin. Gewoon Koolhydraatarm is – wederom – een uitnodiging aan iedereen om vooral lekker zelf de keuken in te duiken. De recepten zijn duidelijk beschreven met veel suggesties om de recepten naar eigen voorkeur aan te passen. We hebben tenslotte niet allemaal dezelfde smaak, toch? Je maakt het zoals je het zelf het liefst eet! Bij ons geen dwingende teksten vol ge- en verboden. Maar een lichte en stimulerende toon, waarmee we willen benadrukken dat koolhydraatarm eten in de eerste plaats ‘gewoon lekker’ moet zijn. Stuk voor stuk gewoon smakelijke gerechten voor elk moment van de dag, van voedzaam ontbijt tot likkebaardend lekker dessert en alles ertussenin. Dit boek bevat meer dan 100 recepten met heel veel variatietips. Daarnaast vind je in Gewoon Koolhydraatarm een duidelijke uitleg over hoe je gezond koolhydraatarm kunt eten, tips voor als je uit eten gaat of gezellig bij vrienden gaat eten en een viertal voorbeeldweekmenu’s, dat maakt het starten een stuk makkelijker! Alle recepten zijn suikervrij en uitermate geschikt voor mensen met diabetes type 2. Bij elk recept staat de hoeveelheid koolhydraten vermeld, gewoon handig. Gewoon Koolhydraatarm!

Details

  • Auteurs : Anna-Karina van Denderen, Hans van Deelen
  • ISBN : 9789082659818
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : Stichting Gewoon Goed Eten
  • Uitvoering : Hardcover
  • Verschijningsdatum : augustus 2018
  • Aantal pagina's : 224
  • Afmetingen : Afmeting: 24,7 x 19,7 x 2,3 cm
  • Gewicht : 830 g
  • Druk : 1ᵉ druk

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 20.50

Paperback

€ 15.00

Hardcover

€ 9.99

Paperback

€ 18.90

Paperback

€ 14.95

Paperback

€ 14.95

Hardcover

€ 20.50

Hardcover

€ 17.99

Paperback

€ 14.95

Hardcover

€ 27.50

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Gewoon koolhydraatarm' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.