Boeken zoeken en kopen

Robert Langdon 2 - De Da Vinci Code

Omslag van Robert Langdon 2 -   De Da Vinci Code

€ 15.00

Robert Langdon 2 - De Da Vinci Code

Kijk voor 'Robert Langdon 2 - De Da Vinci Code' bij de volgende boekwinkels:

De Da Vinci Code van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Verfilmd met Tom Hanks.

De Da Vinci Code van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Verfilmd met Tom Hanks. In Parijs loopt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, een afspraak met de conservator van het Louvre mis; deze blijkt kort daarvoor te zijn vermoord. Voor de politie is Langdon de belangrijkste verdachte: voordat de man stierf schreef hij namelijk de woorden zoek Robert Langdon op de grond. Geholpen door agente Sophie Neveu maakt Langdon zich uit de voeten. Hij beseft dat de conservator aanwijzingen heeft achtergelaten die alleen hij kan ontcijferen: symbolen die verwijzen naar het werk van Leonardo Da Vinci. Met Neveu begint hij een speurtocht naar het motief van de moord. Maar de politie en de moordenaar zitten hun op de hielen... ‘Een boek dat zowel razend spannend is als een buitengewoon informatief en intrigerend leesavontuur.’ NRC Handelsblad ‘Een schitterende thriller waarmee u heel wat opsteekt over kunst, religie en geschiedenis.’ Libelle

Details

  • Auteur : Dan Brown
  • ISBN : 9789024583416
  • Taal : nl
  • Uitgever : Luitingh-Sijthoff
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 448
  • Gewicht : 343 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 15.00

Hardcover

€ 35.00

Hardcover

€ 10.45

E-book

€ 9.99

E-book

€ 9.99

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Bindwijze onbekend

€ 15.00

Paperback

€ 10.10

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Robert Langdon 2 - De Da Vinci Code' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.