Boeken zoeken en kopen

De zeven zussen 4 - Parel

Omslag van De zeven zussen 4 - Parel

€ 22.99

De zeven zussen 4 - Parel

Kijk voor 'De zeven zussen 4 - Parel' bij de volgende boekwinkels:

In Parel, het vierde deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, reist CeCe via de prachtige stranden van het Thaise Krabi naar de ruwe vlaktes van Australië om haar verleden te ontrafelen.

Parel, het vierde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, gaat over CeCe, die altijd het gevoel heeft gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen. Wanhopig verlaat CeCe Londen in een poging haar verleden te ontrafelen. De enige aanwijzing die ze heeft is een zwart-witfoto en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië leefde. Via de prachtige stranden van het Thaise Krabi reist CeCe naar de ruwe vlaktes van Australië. Zal ze daar in de wildernis eindelijk haar geluk vinden? Parel is het vierde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. ‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet ‘Leest als een trein.’ – Libelle

Details

  • Auteurs : Lucinda Riley, N.v.t.
  • ISBN : 9789401609326
  • Taal : nl
  • Uitgever : Xander Uitgevers B.V.
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 592
  • Gewicht : 766 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 29.99

E-book

€ 11.99

Hardcover

€ 24.99

E-book

€ 9.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De zeven zussen 4 - Parel' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.