Boeken zoeken en kopen

Het helen van je innerlijke kind

Omslag van Het helen van je innerlijke kind

€ 23.50

Het helen van je innerlijke kind

Kijk voor 'Het helen van je innerlijke kind' bij de volgende boekwinkels:

Ieder van ons heeft een innerlijk kind in zich. Het blijft je hele leven bij je en onthoudt pijnlijke ervaringen die je je niet meer bewust herinnert. Als je angsten, verslavingen of vermijdingsstrategieën ontwikkelt, hangt dat meestal nauw samen met het gekwetste innerlijke kind. Maar hoe kun je met dat kind in contact komen en het geven wat het nodig heeft?

De ervaren therapeute Susanne Hühn laat zien hoe je je kinderlijke deel kunt leren kennen en begrijpen, en hoe je daardoor bewuster en krachtiger kunt leven. Ze beschrijft de verschillende vormen van emotionele pijn en geeft talrijke oefeningen waarmee je je innerlijke kind liefdevol en met aandacht kunt helen, zodat het zijn fantasie en zijn levensvreugde in je tot uiting kan laten komen.

Susanne Hühn is afgestudeerd levenscoach en begeleidt sinds 1986 mensen op hun weg naar gezondheid. Ze schrijft zelfhulpboeken en geeft levensbegeleiding en meditatiecursussen voor volwassenen en kinderen.

Details

  • Auteur : Susanne Huhn
  • ISBN : 9789460151668
  • Taal : nl
  • Uitgever : Uitgeverij Akasha
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 285
  • Gewicht : 417 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 27.50

Paperback

€ 21.99

Paperback

€ 24.50

Paperback

€ 22.50

Hardcover

€ 29.95

Paperback

€ 21.48

Paperback

€ 19.99

Paperback

€ 22.50

Paperback

€ 27.50

Paperback

€ 25.00

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Het helen van je innerlijke kind' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.