Boeken zoeken en kopen

Een leven na jou

Omslag van Een leven na jou

€ 24.95

Een leven na jou

Kijk voor 'Een leven na jou' bij de volgende boekwinkels:

Een rouwverwerkingsgroep helpt Lou haar leven weer op de rit te krijgen. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht.

Jojo Moyes, de auteur van de hit ' Voor jou' (Me Before You) schreef 'Een leven na jou' (After You).

Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als vóór Will haar wereld overhoophaalde. In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten – vooral de aantrekkelijke Sam – helpen haar een nieuw perspectief te vinden. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden?

Me Before You (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) wordt verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones).

Details

  • Auteur : Jojo Moyes
  • ISBN : 9789026144677
  • Taal : nl
  • Uitgever : de Fontein Romans & Spanning
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 400
  • Gewicht : 504 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 10.00

Paperback

€ 12.50

Paperback

€ 10.00

Paperback

€ 12.59

Paperback

€ 8.00

Paperback

€ 7.99

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 9.80

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 12.50

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Een leven na jou' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.