Boeken zoeken en kopen

Zinnen die de ziel raken

Omslag van Zinnen die de ziel raken

€ 28.95

Zinnen die de ziel raken

Kijk voor 'Zinnen die de ziel raken' bij de volgende boekwinkels:

Deze zinnen zijn niet alleen voor opstellers. Ondanks wat de ondertitel belooft. Deze zinnen zijn voor ieder die zichzelf of anderen op zielsniveau wil laten raken.

Deze zinnen zijn niet alleen voor opstellers. Ondanks wat de ondertitel belooft. Deze zinnen zijn voor ieder die zichzelf of anderen op zielsniveau wil laten raken. Iedere opsteller maakt op z'n minst, zo nu en dan gebruik van systemische zinnen. Maar wat zijn nu de juiste systemische zinnen? De zinnen die de ziel raken waardoor een helende beweging kan ontstaan? Elmer Hendrix heeft met grote zorgvuldigheid, helende zinnen die gebruikt kunnen worden in systemische opstellingen, uitgewerkt. Voor vrijwel iedere dynamiek zijn de zinnen beschreven én voor de reacties van de client hierop. Dat maakt dit boek zo krachtig. Behalve de helende zinnen geordend naar dynamieken, heeft Hendrix ook 16 opstellingen uitgewerkt zodat de lezer kan zien hoe hij de zinnen zelf toepast. In het derde deel van het boek zijn een aantal meditaties opgenomen. Deze meditaties zijn een aanvulling de helende zinnen in het werk met clienten. Dit boek is een heldere leidraad voor iedere opsteller. Het leert je welke zinnen passend en werkend kunnen zijn binnen de dynamieken die zich tonen. Vanuit de familieopstellingen neemt Elmer je mee.

Details

  • Auteur : Elmer Hendrix
  • ISBN : 9789492331380
  • Taal : nl
  • Uitgever : Noorderlicht, Het
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 150
  • Gewicht : 614 g

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 29.95

Hardcover

€ 29.95

Paperback

€ 22.95

Paperback

€ 25.99

E-book

€ 14.95

Hardcover

€ 28.95

Paperback

€ 22.95

Hardcover

€ 28.95

Bindwijze onbekend

€ 19.95

Paperback

€ 25.00

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Zinnen die de ziel raken' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.