Boeken zoeken en kopen

Oorsprong

Omslag van Oorsprong

€ 41.99

Oorsprong

Kijk voor 'Oorsprong' bij de volgende boekwinkels:

Voordelige mid price-editie van Oorsprong het laatste boek van Dan Brown. Deze Robert Langdon-thriller speelt zich af in Spanje.

Oorsprong is de nieuwe Robert Langdon-thriller van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. Oorsprong speelt zich af in Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla, zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, geschiedenis en architectuur en draait om de belangrijkste vragen ooit: die naar onze herkomst en onze toekomst. Bilbao, het Guggenheim. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, is te gast bij de spectaculaire onthulling van Edmond Kirsch' ontdekking. Kirsch, een wereldberoemde, controversiële miljardair en futurist, claimt dat zijn ontdekking de wetenschap voor altijd zal veranderen, maar de onthulling ontaardt in chaos. Langdon weet ternauwernood te ontsnappen samen met Ambra Vidal, de elegante museumdirecteur. Ze vinden tegenover zich een bijna alwetende vijand met banden naar het Spaanse koningshuis en moeten, vertrouwend op hun gebundelde kennis, in een race tegen de klok symbolen, moderne kunst, extreme religies en verborgen geschiedenissen weten te doorgronden om Kirsch' schokkende geheim te ontsluiten. En de adembenemende waarheid die ons tot nu toe is ontgaan, onder ogen te zien...

Details

  • Auteurs : Dan Brown, N.v.t.
  • ISBN : 9789024576791
  • Taal : nl
  • Uitgever : Luitingh-Sijthoff
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 500
  • Gewicht : 766 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 15.00

E-book

€ 12.99

Hardcover

€ 18.95

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 10.00

Luisterboek

€ 17.99

Paperback

€ 17.90

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Oorsprong' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.