Boeken zoeken en kopen

Hypnobirthing boek: Bevallen met hypnobirthing

Omslag van Hypnobirthing boek: Bevallen met hypnobirthing

€ 14.90

Hypnobirthing boek: Bevallen met hypnobirthing

Kijk voor 'Hypnobirthing boek: Bevallen met hypnobirthing' bij de volgende boekwinkels:

Dit boek helpt je met de voorbereiding op de bevalling. Het geeft je logische uitleg, tips en oefeningen. Het mentale stukje is zo belangrijk bij alles wat we doen in het leven en zo ook bij de bevalling. Vol vertrouwen en ontspannen de bevalling ingaan ondersteunt een soepeler bevallingsproces. Maar, hoe doe je dat als je weeën hebt.

Vind je het spannend? Dan kun je met de technieken in dit boek je angsten, zorgen of twijfels omzetten in positieve onbewuste patronen en gedachten. Spanning of stress veroorzaakt adrenaline in het lijf wat vervolgens de aanmaak van oxytocine belemmert en het bevallingsproces bemoeilijkt.

Heb je al vertrouwen? Dan kun je dit hiermee vergroten, de verdieping ingaan en toepassen op de zwangerschap, bevalling en natuurlijk ook het ouderschap.

Dit boek wordt ondersteund met het volgende gratis begeleidend material:
- Hypnobirthing MP3
- Geboorteplan
- Oefentabel
- Angsten/zorgen oefening

Helianthe Rusken, oprichtster van Mucha is klinisch hypnotherapeute en geeft al meer dan 15 jaar lang Hypnobirthing cursussen in binnen- en buitenland. Helianthe traint ook docentes die Mucha Mama cursussen aanbieden vanuit het hele land inclusief personeel in het ziekenhuis. Zelf heeft zij ook twee fijne bevallingen ervaren met behulp van de hypnobirthing technieken.

Details

  • Auteur : Helianthe Rusken
  • ISBN : 9789081948418
  • Taal : nl
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 148

Anderen lazen ook

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 20.30

Paperback

€ 21.00

Paperback

€ 17.29

Paperback

€ 22.85

Paperback

€ 24.90

E-book

€ 9.99

Hardcover

€ 12.50

Hardcover

€ 59.95

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Hypnobirthing boek: Bevallen met hypnobirthing' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.