Boeken zoeken en kopen

Een handvol hemel

Omslag van Een handvol hemel

€ 8.99

Een handvol hemel

Kijk voor 'Een handvol hemel' bij de volgende boekwinkels:

Liefde, verlangen en verraad - van de bestsellerauteur van De nachtegaal Limousines rijden af en aan. Het gegil van de horde fans is oorverdovend. De sexy Hollywoodster Angel DeMarco laat de bewondering van het publiek als een hartverwarmende golf over zich heen spoelen. Een paar uur later ligt Angel in het ziekenhuis. Drank en drugs hebben hun tol geëist. Alleen een transplantatie kan zijn leven nog redden.
De beroemde hartchirurge Madelaine Hillyard zal zich over hem ontfermen. Wanneer Angel haar naam hoort is hij diep geschokt. Madelaine is zijn jeugdliefde die hij zeventien jaar geleden zomaar in de steek heeft gelaten. En Madelaine heeft nóg een verrassing voor hem: een bijzonder opstandige verrassing van zestien lentes jong. Met de dood voor ogen zet Angel alles op alles om de prachtige vrouw die zijn hart letterlijk in haar handen zal nemen, terug te winnen.

Details

  • Auteur : Kristin Hannah
  • ISBN : 9789402307733
  • Taal : nl
  • Uitgever : Boekerij
  • Uitvoering : E-book
  • Aantal pagina's : 320

Anderen lazen ook

E-book

€ 11.99

E-book

€ 5.99

E-book

€ 12.99

E-book

€ 5.99

E-book

€ 9.99

E-book

€ 4.99

E-book

€ 11.99

E-book

€ 7.99

E-book

€ 8.99

Paperback

€ 12.50

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Een handvol hemel' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.