Boeken zoeken en kopen

Nog even mijn haartjes wassen

Omslag van Nog even mijn haartjes wassen

€ 9.99

Nog even mijn haartjes wassen

Kijk voor 'Nog even mijn haartjes wassen' bij de volgende boekwinkels:

Nog even mijn haartjes wassen' is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jorg Mühle. Dit boekje over badderen is ideaal voor de jonge iPad-generatie.
Het is de hoogste tijd: Klein Konijn moet in bad. Zijn teiltje is al vol. Maar waar is Klein Konijn eigenlijk? Roep hem maar eens, dan komt hij vast tevoorschijn. En help je ook mee zijn haartjes te wassen? Dat vindt hij niet zo fijn. Pas maar op dat hij geen schuim in zijn oogjes krijgt!
In dit lieve voorleesboekje wordt badderen een interactief spel. Peuters worden aangemoedigd Klein Konijn te helpen met wassen, spoelen, afdrogen en haartjes föhnen. Met als resultaat: een brandschoon Klein Konijn. Lief!
'Nog even achter mijn oortjes kriebelen', nog zo'n leuk boekje van Jorg Mühle, werd door BoekStart genomineerd als Babyboekje van het Jaar 2016. De boekjes zijn extra leuk voor boekje voor kinderen die graag op de iPad spelen: net als op de tablet kun je 'tappen' en 'swipen', maar dan in een papieren boek!

Details

  • Auteur : Jorg Muhle
  • ISBN : 9789025765835
  • Taal : nl
  • Uitgever : Gottmer
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 22
  • Gewicht : 228 g

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 9.99

Hardcover

€ 9.99

Hardcover

€ 9.99

Hardcover

€ 10.99

Hardcover

€ 13.99

Hardcover

€ 11.99

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 10.99

Hardcover

€ 11.25

Hardcover

€ 13.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Nog even mijn haartjes wassen' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.