Boeken zoeken en kopen

Denken aan vrijdag

Omslag van Denken aan vrijdag

€ 15.00

Denken aan vrijdag

Kijk voor 'Denken aan vrijdag' bij de volgende boekwinkels:

Denken aan vrijdag van Nicci French is deel 5 in de Frieda Klein-reeks. Uit de Thames wordt het lijk van een man met doorgesneden keel gevist. Frieda Klein wordt als de belangrijkste verdachte gezien.

Denken aan vrijdag van Nicci French is het vijfde deel in de succesvolle Frieda Klein-reeks. Eerder in deze serie van Nicci French verschenen Blauwe maandag, Dinsdag is voorbij, Wachten op woensdag en Donderdagskinderen, ook met Frieda Klein in de hoofdrol. Uit de Thames wordt het lijk van een man met doorgesneden keel gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Het enige aanknopingspunt is een ziekenhuisbandje om zijn pols met daarop de naam Frieda Klein. Algauw blijkt dat psychotherapeute Frieda Klein een wel erg persoonlijke band met het slachtoffer had en wordt ze als de belangrijkste verdachte van het misdrijf gezien. Frieda heeft vanwege haar verleden weinig goodwill bij het politiekorps, maar gelukkig heeft ze vrienden die bereid zijn om tot het uiterste voor haar te gaan… ‘Een heel goede thriller.. goed uitgewerkt plot met verrassende wendingen.’ – AD Magazine ‘Loeispannend!’ – LINDA. ‘In het hele boek is de dreiging (het sterke punt van de Frenches) alomtegenwoordig, maar de laatste zin van Denken aan Vrijdag slaat alles. Op naar zaterdag!’ – Vrij Nederland ‘Een thriller die leest als een trein.’ – Gazet van Antwerpen ‘Lezers die Klein uit eerdere boeken kennen, staat een schok te wachten!’ – Trouw

Details

  • Auteur : Nicci French
  • ISBN : 9789026335549
  • Taal : nl
  • Uitgever : Ambo|Anthos
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 336
  • Gewicht : 366 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 12.99

E-book

€ 9.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

E-book

€ 9.99

Paperback

€ 13.45

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Denken aan vrijdag' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.