Boeken zoeken en kopen

Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO

Omslag van Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO

€ n.n.b.

Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO

Kijk voor 'Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO' bij de volgende boekwinkels:

Basisvaardigheden Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO 2e druk is een boek van Harm Scholte uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers. ISBN 9789001874476

Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde helpt je je scheikundekennis op te frissen en, waar nodig, bij te spijkeren. Inclusief handige online instaptoets voor een studieadvies op maat!Waarom kiezen voor Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde?*helpt je je scheikundekennis op te frissen en bij te spijkeren;*inclusief online instaptoets voor een studieadvies op maat;*ondersteunende website met veel extra studieen oefenmateriaal.Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde bevat hoofdstukken over atoombouw, bindingen, stoffen, reacties, chemisch rekenen, zouten, koolstofchemie, polymeren, zuren en bases, en redoxreacties. Ook zijn er aanvullende hoofdstukken over milieu en veiligheid, en de procesindustrie. De leerstof is opgedeeld in kleine stappen, zodat je er goed mee uit de voeten kunt. Op de linkerpagina's van het boek vind je theorie en praktijkvoorbeelden, en op de rechterpagina's oefeningen en opdrachten. De praktijkvoorbeelden zijn afkomstig uit allerlei vakgebieden waarin scheikunde een rol speelt. Achterin het boek vind je de antwoorden op de opgaven.Je start met het maken van de gratis online instaptoets. Na het maken van die instaptoets krijg je een studieadvies op maat. In dit advies staan de onderwerpen vermeld die je nog niet voldoende beheerst, met vermelding van de hoofdstukken waar je deze onderwerpen in het boek kunt terugvinden. Na bestudering van de stof kun je vervolgens de eindtoetsen op de site maken.In deze tweede editie van Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde is meer ruimte voor uitleg en is er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen microniveau en macroniveau. Ook is er meer aandacht voor de context van de verschillende opleidingen die het boek gebruiken. Verder zijn in deze uitgave nieuwe onderwerpen opgenomen, zoals bijvoorbeeld groene chemie. Het boek hanteert de IUPAC-regels voor naamgeving.Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde is onderdeel van de serie Basisvaardigheden. Noordhoff Uitgevers heeft deze serie ontwikkeld om deficiënties van studenten op het gebied van taal, rekenen en exacte vakken te verhelpen. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.Online ondersteuningOp de ondersteunende website vind je (instap)toetsen, voorbeeldopgaven met uitleg, animaties van microprocessen en uitwerkingen. Zo kun je zelf uitgebreid oefenen met de theorie.

Details

  • Auteurs : Harm Scholte, Gooitzen Zwanenburg
  • ISBN : 9789001874476
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : Noordhoff Uitgevers
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : juni 2016
  • Aantal pagina's : 267
  • Afmetingen : Afmeting: 24,1 x 17,1 x 1,4 cm
  • Gewicht : 512 g
  • Druk : 2ᵉ druk

Anderen lazen ook

Paperback

€ 43.64

Paperback

€ 33.95

Paperback

€ 15.05

Paperback

€ 56.45

Paperback

€ 34.95

Paperback

€ 38.95

Paperback

€ 46.95

Hardcover

€ 43.87

Paperback

€ 26.50

Paperback

€ 89.95

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.