Boeken zoeken en kopen

Voetbalplaatjes maar niet van Panini

Omslag van Voetbalplaatjes maar niet van Panini

€ 15.00

Voetbalplaatjes maar niet van Panini

Kijk voor 'Voetbalplaatjes maar niet van Panini' bij de volgende boekwinkels:

Wie was vóór Abe Lenstra de eerste zingende voetballer in Nederland? Wat hebben die Toten Hosen tegen 'scheissverein' Bayern München? Welke voetballers slaagden erin nóg beroerder te zingen dan Johan Cruij˜ ? Welke Britse groep maakte zich op vinyl sterk voor het uitreiken van de wereldbeker door de Italiaanse pornoster Cicciolina? Waarom kreeg Lenny Kuhr een zoen van Rinus Michels? Hoe kwam 'Rudy Koelit' op de voorpagina van Muziekkrant Oor terecht? Wie joeg de FC Den Haag-spelers de studio in voor het opnemen van de single 'Jagen jagen'? In dit van veel originele hoesjes voorziene voetbalgrammofoonplaatjesboek geeft Jimmy Tigges antwoord op prangende vragen en vertelt hij boeiende, luchtige maar vooral zeer wetenswaardige achtergrondverhalen over Hup Holland Hup, De Voetbalmatch, Koning Voetbal, We Gaan Naar Rome, Maradona's warming-up op de tonen van Live Is Life, de Sparta Marsch, Stille Willem, You'll Never Walk Alone en nog veel meer.

Jimmy Tigges (Den Haag, 1953): publicist in AD Haagsche Courant, Den Haag Centraal, Rotterdams Dagblad, Delftsche Courant, Delftse Post, Westland Post, Johan, Nieuwe Revu, Playboy, Delta, Delft Integraal, Volkskrant, Sportkalender, Tussenstand, De Muur, Platenblad, De Knikker, Het Bladje en redacteur van Als de kraaien overvliegen.Presentator van Radio Rijnmond's Zet 'm Op! en Jimmy Op Toeren. Als Nederlands nr. 1 sportmuziekdeskundige leverde hij bijdragen aan omroepen zoals de Vara en de NOS (De Avondetappe van Mart Smeets, tijdens Tour de France en Olympische Spelen, en diverse programma's rondom EK/WK Voetbal). Boeken van zijn hand: Delftse Toeren, (met Paul Groenendijk) Summertime - moed gevraagd bij de 834ste versie, Het lied van Feyenoord, Het lied van Oranje, Het lied van Den Haag en (met Chris Willemsen) De Doordraaiers. Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.

Details

  • Auteur : Jimmy Tigges
  • ISBN : 9789492273048
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : Nederlandse Sportboeken Club
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : mei 2015
  • Afmetingen : Afmeting: 20,6 x 14,4 x 1,6 cm
  • Gewicht : 255 g
  • Druk : 1ᵉ druk

Anderen lazen ook

Paperback

€ 7.90

Paperback

€ 29.99

Hardcover

€ 15.99

Paperback

€ 49.99

Paperback

€ 16.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 8.95

Paperback

€ 9.99

Paperback

€ 97.45

Hardcover

€ 17.50

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Voetbalplaatjes maar niet van Panini' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.