Boeken zoeken en kopen

Frieda Klein 3 - Wachten op woensdag

Omslag van Frieda Klein 3 -  Wachten op woensdag

€ 12.99

Frieda Klein 3 - Wachten op woensdag

Kijk voor 'Frieda Klein 3 - Wachten op woensdag' bij de volgende boekwinkels:

Wachten op woensdag van Nicci French is het derde deel in de succesvolle Frieda Klein-reeks. Een 13-jarig meisje treft haar moeder vermoord aan in hun huiskamer in een voorstad van Londen.

Wachten op woensdag van Nicci French is het derde deel in de succesvolle Frieda Klein-reeks. Eerder in deze serie van Nicci French verschenen Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij , ook met Frieda Klein in de hoofdrol. Als het tienermeisje Dora Lennox op woensdagmiddag uit school komt treft ze de voordeur van het huis open aan. Hoewel de auto op de oprit staat, is het stil in huis. Dan doet Dora een verschrikkelijke ontdekking: haar moeder Ruth ligt op de grond, vermoord. Maar wie zou een doodgewone huisvrouw willen vermoorden? En waarom? Inspecteur Karlsson krijgt de zaak toegewezen. Wanneer tijdens het politieonderzoek aan het licht komt dat Ruth Lennox een geheim leven leidde, is haar gezin geschokt. Om het onderzoek te kunnen voortzetten schakelt Karlsson Frieda's hulp in, die hij nu meer nodig heeft dan ooit tevoren. Maar Frieda heeft zo haar eigen problemen. Ze heeft veel moeite om de mislukte aanslag op haar leven te verwerken. En als ze dan ook nog door een van haar patiënten op het spoor van een seriemoordenaar wordt gezet, raakt Frieda steeds dieper verstrikt in een gevaarlijk web. Of is het slechts haar eigen verbeelding die met haar aan de haal gaat? Zal het Frieda lukken het duistere geheim op te lossen voordat ze er zelf door wordt verzwolgen? Opnieuw heeft Nicci French een razend spannende en goed geconstrueerde thriller geschreven, waarin het leven van Frieda stapje voor stapje verder wordt blootgelegd. ‘Lees en vrees!’ – Marie Claire ‘Het maakt deze knap geconstrueerde Klein tot een vreugde om te lezen. Op naar de Donderdag.’ - Nu.nl ‘Ook dit boek van Nicci French leest weer heerlijk weg.’ – Flair

Details

 • Auteur : Nicci French
 • ISBN : 9789026328855
 • Taal : Nederlands
 • Uitgever : Ambo|Anthos
 • Uitvoering : Paperback
 • Verschijningsdatum : oktober 2014
 • Aantal pagina's : 496
 • Afmetingen : Afmeting: 20 x 13,1 x 4,3 cm
 • Gewicht : 532 g
 • Druk : 14ᵉ druk

Anderen lazen ook

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 12.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 19.99

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 18.90

Paperback

€ 54.00

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Frieda Klein 3 - Wachten op woensdag' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.