Boeken zoeken en kopen

ICT Infrastructuur en datacommunicatie

Omslag van ICT Infrastructuur en datacommunicatie

€ 78.50

ICT Infrastructuur en datacommunicatie

Kijk voor 'ICT Infrastructuur en datacommunicatie' bij de volgende boekwinkels:

ICT Infrastructuur en datacommunicatie 4e druk is een boek van Frits Gubbels uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789039526590

Deze geheel herziene 4e druk van ICT-infrastructuur en datacommunicatie geeft een breed en gestructureerd overzicht van dit onderdeel van het vakgebied informatie- en communicatietechnologie (ICT).
De auteurs bieden de lezer een actueel inzicht in de modellen, theorieën en ontwikkelingen. Een sterke nadruk ligt op datacommunicatie en netwerken waarbij de organisatie, beheer en beveiliging ook ruimschoots aan de orde komen. Uniek aan deze uitgave is:
* De uitgangssituatie vanuit het perspectief van de bedrijfsvoering, waar het begrip 'business-ICT alignment' centraal staat;
* Het perspectief en de actualiteit van waaruit de ICT-infrastructuur en datacommunicatie worden benaderd;
* De expliciete en uitvoerige aandacht voor beheer en beveiliging.
Een aanzienlijk deel van het boek is gericht op de ICT-infrastructuur en datacommunicatie.
De voor dit vakgebied kenmerkende basisbegrippen, standaarden en modellen leggen de basis voor verbreding van kennis op dit gebied. Naast deze benadering staan de actualiteit, marktacceptatie en convergentie van applicaties voor data, spraak en video, LAN- en WAN-technieken en end-user apparatuur centraal.
Actuele onderwerpen zoals mobiele netwerken en -technieken, WAN-netwerken en de verdere hegemonie van IP en internet komen ruimschoots aan de orde. De onderliggende techniek, protocollen én de toepassingen passeren hierbij de revue. De meeste hoofdstukken worden afgesloten met een of meer cases met een sterke relatie naar de praktijk. Achterliggende gedachte hierbij is dat de lezer zich de theorie eigen kan maken en deze gelijktijdig kan toetsen aan de praktijk.

Details

  • Auteurs : Frits Gubbels, R. Braam
  • ISBN : 9789039526590
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : Boom uitgevers Amsterdam
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : januari 2012
  • Aantal pagina's : 616
  • Afmetingen : 24 x 17 x 3,4 cm
  • Gewicht : 1065 g
  • Druk : 4ᵉ druk

Anderen lazen ook

Paperback

€ 73.50

Paperback

€ 41.95

Paperback

€ 47.42

Paperback

€ 49.95

Paperback

€ 67.50

Paperback

€ 81.95

Paperback

€ 54.95

Hardcover

€ 34.99

Hardcover

€ 31.95

Paperback

€ 17.45

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'ICT Infrastructuur en datacommunicatie' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.