Boeken zoeken en kopen

De Groene Gloed

Omslag van De Groene Gloed

€ 7.49

De Groene Gloed

Kijk voor 'De Groene Gloed' bij de volgende boekwinkels:

Heel haar leven heeft Hannah Brest haast gehad. Haast om haar school af te maken, haast om het benauwende Belderhoek te verlaten en in de stad te gaan wonen, waar het echte leven zich afspeelt, waar beweging is. Maar wanneer al die beweging op zeker moment niet meer parallel lijkt te lopen met haar eigen leven, keert ze terug naar de ouderlijke hoeve, ziek en met een huwelijk dat zijn beste tijd gehad heeft. Een tijdelijke terugkeer, denkt ze.
In Hannahs ogen is het dorp Belderhoek in de laatste eeuw niet meer veranderd. Har grootvader, haar ouders, broers en vroegere schoolvrienden wonen er nog of weer, en het leven volgt er nog steeds de seizoenen. Maar er gebeuren nu wel heel vreemde dingen, eerst in de kamer war Hannah herstelt van haar ziekte en later in het dorp zelf. Hannah hoort voetstappen op de treden van haar opkamer. En wie is de vrouw die zij 's nachts meent te zien? Intussen wordt in Belderhoek de nieuwe villawijk gesaboteerd en koopt een mysterieuze onbekende plotseling een aantal werkmanshuisjes op.
Hoewel alle gebeurtenissen aanvankelijk niets met elkaar te maken lijken te hebben, sluit het web zich langzamerhand en blijken heden en verleden onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Groene Gloed is een prachtig gelaagde roman. een enerverend Nederlands verhaal.

Details

  • Auteurs : C.M.L. Kisling, Corine Kisling
  • ISBN : 9789029577014
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : de Arbeiderspers
  • Uitvoering : E-book
  • Verschijningsdatum : april 2011
  • Afmetingen : 22 x 14 x 3 cm
  • Druk : Heruitgave

Anderen lazen ook

E-book

€ 7.49

E-book

€ 7.49

E-book

€ 9.99

E-book

€ 9.99

E-book

€ 4.99

E-book

€ 7.17

E-book

€ 9.99

E-book

€ 3.99

E-book

€ 4.90

E-book

€ 2.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De Groene Gloed' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.