Boeken zoeken en kopen

Elseviers gids europese vogels

Omslag van Elseviers gids europese vogels

€ 22.00

Elseviers gids europese vogels

Kijk voor 'Elseviers gids europese vogels' bij de volgende boekwinkels:

Het is een onmiskenbaar feit dat Elseviers Gids van de Europese vogels vele andere veldgidsen overtreft. Deze gids biedt niet alleen meer aan illustratie en informatie over de vogels van Europa, maar laat bovendien zien welke vogels men op zijn vakantie in Noord-Afrika, Israel of op de Canarische Eilanden kan waarnemen.

Meer dan 1000 vogels zijn in 2300 natuurgetrouwe kleuren afgebeeld. Deze afbeeldingen laten elke soort zien, elke afwijkende ondersoort en elke regionale variatie die in het kleed van een bepaalde vogel kan optreden. Vanzelfsprekend ontbreekt ook niet de weergave van zomer- en winterkleed, alsmede van juveniel en wijfje als deze afwijken van het volwassen mannetje. Er is geen enkele andere gids die hetzelfde biedt. Alle vogelschilderingen werden speciaal voor dit book vervaardigd.

Tegenover elke afbeelding staat een beknopte, duidelijke beschrijving die speciaal is gericht op het determineren van de vogels: kleur, patroon, afmeting, geluid, habitus, vlucht, gedrag enz. Van elke vogel wordt bovendien vermeld wat zijn avifaunische status in Nederland en België is.

Van vrijwel elke afgebeelde vogel is een verspreidingskaart opgenomen die uitvoerige informatie geeft over broed- en trekgewoonten. Een zeer uitgebreid register van meer dan 2300 trefwoorden vergemakkelijkt het naslaan.

Details

  • Auteur : H. Heinzel
  • ISBN : 9789010018441
  • Taal : nl
  • Uitgever : Reed Business
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 324

Anderen lazen ook

Bindwijze onbekend

€ n.n.b.

Bindwijze onbekend

€ 12.50

Paperback

€ 39.99

Hardcover

€ 99.95

Hardcover

€ 18.95

Hardcover

€ 29.99

Hardcover

€ 40.00

Paperback

€ 27.50

Paperback

€ 11.95

Hardcover

€ 39.50

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Elseviers gids europese vogels' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.