Boeken zoeken en kopen

Dairy Science And Technology

Omslag van Dairy Science And Technology

€ 195.99

Dairy Science And Technology

Kijk voor 'Dairy Science And Technology' bij de volgende boekwinkels:

Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.

Details

  • Auteurs : P. Walstra, Pieter Walstra
  • ISBN : 9780824727635
  • Taal : en
  • Uitgever : Crc Pr I Llc
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 782
  • Gewicht : 1335 g

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 184.49

Hardcover

€ 60.69

E-book

€ 239.00

Paperback

€ 22.90

Hardcover

€ 12.99

Hardcover

€ 11.99

Hardcover

€ 9.99

Hardcover

€ 8.92

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 10.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Dairy Science And Technology' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.