Dairy Science And Technology

- P. Walstra
- Hardcover
- 782
€ 195.99
Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.
Details
- Auteurs : P. Walstra, Pieter Walstra
- ISBN : 9780824727635
- Taal : en
- Uitgever : Crc Pr I Llc
- Uitvoering : Hardcover
- Aantal pagina's : 782
- Gewicht : 1335 g
Anderen lazen ook

Physical Chemistry Of Foods
Pieter Walstra
Hardcover
€ 184.49

Introduction to Food Engineering
R. Paul Singh
Hardcover
€ 60.69

Improving rumen function
Dr André Bannink
E-book
€ 239.00

Dierethiek & veehouderij
Bart Gremmen
Paperback
€ 22.90

peppa pig - De boerderij
Neville Astley
Hardcover
€ 12.99

Peppa Pig - Peppa Pig - Brandweer / Politie omdraaiboek
Neville Astley
Hardcover
€ 11.99

peppa pig - Peppa Pig-Peppa in de ruimte
Neville Astley
Hardcover
€ 9.99

Peppa Pig: Peppa and Friends Magnet Book
Peppa Pig
Hardcover
€ 8.92

peppa pig - Verhaaltjes voor het slapen gaan
Neville Astley
Hardcover
€ 15.99

Peppa Pig - Peppa Pig - Uitdeelboekjes
Big Balloon
Hardcover
€ 10.99
Meer boeken zoals dit
Wil je meer boeken zoals 'Dairy Science And Technology' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.