Boeken zoeken en kopen

Samen genieten

Omslag van Samen genieten

€ 23.99

Samen genieten

Kijk voor 'Samen genieten' bij de volgende boekwinkels:

Uit onderzoek blijkt dat seksualiteit voor een belangrijk deel de kwaliteit van een relatie bepaalt. Een goede seksuele relatie in een huwelijk is daarom belangrijker dan veel mensen denken. Maar wat is een geode seksuele relatie en wat kun je daar als man en vrouw aan doen?

Dit boek beschrijft op open en eerlijke wijze hoe seksualiteit zich ontwikkelt bij een christelijk echtpaar in de loop van hun huwelijksleven, en hoe het kan worden verbeterd. Daarbij komen veel zaken aan de orde. Wat verwachten stellen die geslachtsgemeenschap uitstellen tot na de dag van hun huwelijkssluiting? Wat als die verwachtingen niet uitkomen?

Seks is niet iets vanzelfsprekends maar iets wat je moet leren. Wat valt er dan te leren? Hoe kan het beter, hoe kunnen weerstanden worden overwonnen, hoe krijgen man en vrouw een realistisch beeld van hun eigen seksualiteit en van die van hun partner? De Bijbel waarschuwt uitdrukkelijk tegen buitenechtelijke seksualiteit. Maar hoe slagen man en vrouw erin hun seksuele relatie spannend te houden? En kan er nog sprake zijn van een seksueel genieten van elkaar op oudere leeftijd?
Met de bespreking van al deze vragen en andere wil dit boek een gids zijn voor echtparen die samen zoeken naar een goede seksuele relatie.

De medewerkers aan dit boek zijn allen werkzaam bij Eleos, instelling voor gereformeerde geestelijke gezondheidszorg, en betrokken bij een ontwikkelingsproject seksuologische hulpverlening. Hoewel zij schrijven vanuit hun ervaring als hulpverlener, richten zij zich in de eerste plaats op de niet problematische kanten van seksualiteit. Met het boek willen zij een bijdrage leveren aan het voorkomen van seksuele problemen.
Vooral willen zij bereiken dat de seksuele relatie van echtparen die leven vanuit een bijbels referentiekader wordt verrijkt.

Details

  • Auteur : P. Wagenaar
  • ISBN : 9789023909880
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : Vbk Media
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : september 2006
  • Aantal pagina's : 199
  • Afmetingen : 22,5 x 14,5 x 1,8 cm
  • Gewicht : 312 g
  • Druk : 1ᵉ druk

Anderen lazen ook

Paperback

€ 14.99

Paperback

€ 17.40

Paperback

€ 19.95

Paperback

€ 19.95

Paperback

€ 10.99

Paperback

€ 10.00

Paperback

€ 17.95

Paperback

€ 17.99

Paperback

€ 21.95

Paperback

€ 15.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Samen genieten' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.