Storytel abonnement

Storytel is een abonnement dat zich vooral richt op luisterboeken, ook wel audiobooks. Toch vind je ook bij Storytel verschillende ebooks in het aanbod. Met ruim 60.000 titels in het Nederlands en Engels is er bij Storytel voor iedereen genoeg te vinden.

Bij Storytel vind je veel verschillende soorten luisterboeken. Van spannende thrillers tot bestsellers en van kinderboeken tot romans. Het aanbod ebooks is niet heel groot maar luisterboeken zijn er gelukkig volop.

Storytel

Onbeperkt luisteren en lezen

Met Storytel kan je onbeperkt luisteren en lezen, waar en wanneer je wilt. Dit doe je met de Storytel app die beschikbaar is voor Android, iPhone en iPad.  Ook voor Windows tablets en computers is een beperkte app beschikbaar, al werkt deze alleen op Windows 8 of 10.

Met de app voor Android, iPhone en iPad kan je zowel ebooks lezen als luisterboeken luisteren. Je kan een onbeperkt aantal boeken offline opslaan en zo zonder internet toch overal lezen of luisteren. Voor Windows is het offline opslaan van ebooks en luisterboeken helaas niet mogelijk.

Erg handig is de integratie van Storytel in SONOS. Hiermee kan je thuis met een geweldig geluid op de bank luisteren naar de leukste boeken en verhalen.

Afbeelding van een koptelefoon

Wisselen tussen ebook en luisterboek

Van verschillende boeken is zowel een ebook als luisterboek beschikbaar. Bij een aantal van deze boeken kan je tijdens het lezen wisselen tussen het ebook en het audioboek. Stop je met luisteren dan kan je in het ebook verder lezen waar je gebleven was en omgekeerd.

Toch merk je dat Storytel vooral ontwikkeld is voor het onbeperkt lezen van luisterboeken. Het aanbod audioboeken is namelijk veel groter, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat kost Storytel

Een abonnement op Storytel kost € 9,99 per maand. Voor dit bedrag heb je toegang tot ruim 60.000 titels en kan je onbeperkt lezen en luisteren. Storytel is altijd weer direct opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

Probeer Storytel gratis

Je kan Storytel de eerste 14 dagen gratis proberen. Tijdens deze gratis proefperiode heb je onbeperkt toegang tot alle ebooks en luisterboeken. Na 14 dagen wordt je abonnement automatisch omgezet naar de betaalde variant.

Besluit je Storytel binnen de 14-daagse proefperiode op te zeggen dan worden er geen kosten berekend. Dit is dus een ideale manier om kennis te maken met dit leuke abonnement op luisterboeken. Je kan hier klikken om je vandaag nog aan te melden voor een abonnement en dit 14 dagen gratis te proberen.

Klik hier om Storytel te vergelijken met Kobo Plus en bliyoo. Je kan ook meer lezen over het Kobo Plus ebooks abonnement en over het bliyoo boeken-abonnement van Bruna.

Storytel abonnement