Bliyoo boeken-abonnement

Het bliyoo boeken-abonnement wordt aangeboden door Bruna. Bij bliyoo vind je ruim 15.000 boeken, luisterboeken en tijdschriften en dit aanbod groeit nog steeds.

Bliyoo biedt verschillende abonnementen aan waarbij bliyoo boeken zich vooral richt op boeken. Op de online reader van bliyoo (te vinden op de bliyoo website) kan je door het assortiment bladeren. Naast bliyoo boeken is er ook bliyoo tijdschriften en bliyoo combi.

bliyoo

Bliyoo tijdschriften

Uniek aan bliyoo is het speciale bliyoo tijdschriften-abonnement. Hiermee krijg je toegang tot ruim 130 verschillende tijdschriften. Zowel de nieuwste nummers als eerdere nummers zijn te lezen.

In het aanbod vind je bekende tijdschriften als Party en Privé maar ook special interest tijdschriften als Autovisie en Formule 1. Met de online reader op de bliyoo website kan je door alle titels bladeren.

Beschikbare apparaten

Bliyoo is te gebruiken op je smartphone of tablet met de bliyoo app. Ook is er een speciale e-reader die geschikt is voor bliyoo. Daarnaast kan je via de online reader op de bliyoo website ook boeken en/of tijdschriften op je computer lezen.

Bliyoo is te gebruiken op maximaal 5 apparaten. Wil je bliyoo op meer apparaten gebruiken dan is er een bliyoo family-abonnement beschikbaar. Met dit abonnement is bliyoo op maximaal 20 apparaten te gebruiken.

E-reader Icarus Illumina E654BK

Wat kost bliyoo

Bliyoo is er in verschillende abonnementsvormen. Bliyoo boeken en bliyoo tijdschriften kosten los € 9,95 per maand. Het bliyoo combi-abonnement met zowel boeken als tijdschriften kost € 14,95 per maand.

Voor het family-abonnement ben je iets meer kwijt. Voor boeken of tijdschriften kost je dit € 14,95 per maand. Het bliyoo-combi abonnement kost voor de family-versie € 22,45 per maand. Hierbij heb je dan wel veel actuele tijdschriften tot je beschikking.

Bliyoo 30 dagen proberen

Je kan bliyoo 30 dagen gratis proberen om te ontdekken of het iets voor je is. Je kan je hiervoor gewoon aanmelden voor een abonnement. Zeg je deze binnen de proefperiode op dan worden er geen kosten van je rekening afgeschreven.

Besluit je bliyoo te behouden dan gaat je betaalde abonnement na 30 dagen vanzelf in. Je kan bliyoo iedere maand weer opzeggen, je zit dus nergens aan vast. Je kan hier klikken om bliyoo gratis te proberen.

Klik hier om bliyoo te vergelijken met Kobo Plus en Storytel. Je kan ook meer lezen over het Kobo Plus ebook abonnement en het Storytel abonnement voor luisterboeken.

Bliyoo boeken-abonnement