Abonnementen voor onbeperkt lezen

Er zijn steeds meer diensten die abonnementen voor onbeperkt lezen aanbieden. Bij deze diensten betaal je een vast bedrag per maand waarna je toegang het tot duizenden ebooks en luisterboeken.

Alle titels zijn te lezen op je smartphone of tablet met een speciale app. Ook kan je bij sommige diensten de titels op een (geschikte) e-reader zetten. Hieronder vind je een kort overzicht van deze abonnementen.

Als je op zoekeenboek.nl een ebook of luisterboek bekijkt kan je meteen controleren of er boeken van je favoriete auteur beschikbaar zijn bij deze diensten.

bol.com Kobo Plus

Kobo Plus

Kobo Plus is een abonnementsdienst die in samenwerking met bol.com wordt aangeboden. Voor € 9,99 per maand heb je toegang tot ruim 200.000 boeken. Je kan deze boeken lezen op je smartphone of tablet met de speciale bol.com Kobo-leesapp.

Ook zijn alle titels te lezen op de verschillende Kobo e-readers. Deze zijn er in verschillende prijsklassen en zijn uitgerust met wifi. Door je bol.com account te koppelen aan je e-reader heb je altijd toegang tot bij bol.com gekochte boeken en boeken die in Kobo Plus beschikbaar zijn.

Lees meer over Kobo Plus.

bliyoo

bliyoo

Bliyoo is een abonnementsdienst die is ontwikkeld door Bruna. Bij bliyoo krijg je toegang tot ruim 15.000 boeken, luisterboeken en/of tijdschriften. Hiervoor zijn verschillende abonnementen waarbij de voordeligste € 9,95 per maand kost. Bij dit abonnement heb je alleen toegang tot de boeken en luisterboeken.

Alle titels zijn te lezen via de speciale bliyoo-app die beschikbaar is voor je smartphone en tablet. Met de online reader kan je bliyoo ook op je computer gebruiken. Daarnaast zijn alle boeken te lezen op een voor bliyoo geschikte e-reader die bij Bruna te koop is.

Lees meer over bliyoo.

Storytel

Storytel

Storytel is een dienst die zich vooral richt op luisterboeken maar ook ebooks aanbiedt. Met Storytel krijg je voor € 9,99 per maand toegang tot ruim 60.000 luisterboeken in het Nederlands en Engels. Je hebt hiervoor de speciale Storytel-app nodig die gratis beschikbaar is voor je smartphone of tablet.

Als je de Storytel boeken op je computer wil luisteren heb je Windows 8 of 10 nodig. Hierop is een speciale Storytel-app te installeren zodat je luisterboeken ook op je computer beschikbaar zijn.

Lees meer over Storytel.

Abonnementen vergelijken

Op deze pagina vind je een handig overzicht waarmee je de ebooks en luisterboeken abonnementen kan vergelijken. Zo zie je in één oogopslag de grootste verschillen tussen de diensten.

Abonnementen voor onbeperkt lezen