Boeken zoeken

  • zoek in honderdduizenden boeken bij de grootste boekwinkels
  • makkelijk online boeken bestellen en thuis laten bezorgen
  • kijk bij alle boekwinkels met het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan
  • nooit meer apart zoeken in de verschillende boekwinkels
  • alle boeken direct online bestellen bij je favoriete webshop
  • de beste links naar gespecialiseerde boekwinkels

Veilig online betalen

Veilig online betalen kan bij alle boekwinkels die worden getoond via zoekeenboek.nl. Bij alle boekwinkels kan je kiezen uit verschillende betaalmethodes. De meest gebruikte betaalmethodes vind je hieronder.

Betalen met iDeal

Bij de meeste online boekwinkels kan je veilig betalen met iDeal. Hierbij handel je de betaling tijdens het bestelproces af met je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde betaalomgeving en op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je al gebruik maakt van internetbankieren is dit vaak de voordeligste methode.

Betalen met creditcard

Bij betalen met een creditcard vul je de creditcardgegevens in via een beveiligde SSL-verbinding. De boekwinkel zorgt hierna samen met je creditcardmaatschappij voor de afhandeling van je betaling. Vaak betaal je extra kosten voor het betalen met een creditcard. Hou daar dus rekening mee.

Vooraf overschrijven

Vooraf overschrijven is mogelijk bij een aantal online boekwinkels. Bij deze methode krijg je tijdens het bestelproces informatie over het bankrekeningnummer en eventuele kenmerken die je moet vermelden. Zodra de betaling bij de boekwinkel binnen is worden je bestelde boeken verstuurd.

Achteraf betalen

Bij een aantal online boekwinkels kan je achteraf betalen, meestal onder bepaalde voorwaarden die bij de boekenwinkel te vinden zijn. Zo weet je zeker dat je pas betaalt als je jouw bestelde boeken in huis hebt. Sommige boekenwinkels versturen als je dat wilt nog een acceptgiro, anderen maken gebruik van derden om de betaling achteraf te verwerken.

Betalen met een boekenbon

Bij de meeste online boekenwinkels is het nu ook mogelijk om af te rekenen met de digitale boekenbon, voor het inleveren van een papieren boekenbon moet je toch echt nog naar de boekenwinkel. Behalve de nationale boekenbon zijn er ook verschillende boekenwinkels die eigen cadeaukaarten inwisselen.

Boeken worden geladen
een ogenblik geduld

Boek wordt geladen
een ogenblik geduld