Boeken zoeken

  • zoek in honderdduizenden boeken bij de grootste boekwinkels
  • makkelijk online boeken bestellen en thuis laten bezorgen
  • kijk bij alle boekwinkels met het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan
  • nooit meer apart zoeken in de verschillende boekwinkels
  • alle boeken direct online bestellen bij je favoriete webshop
  • de beste links naar gespecialiseerde boekwinkels

Online boeken zoeken met zoekeenboek.nl

Online boeken zoeken met zoekeenboek.nl is eenvoudig. Je kan gebruik maken van de verschillende themapagina’s om inspiratie op te doen of zoeken via het zoekveld hierboven. Zoekeenboek.nl is onlangs vernieuwd waardoor je geen keuze meer hoeft te maken tussen onderwerp, titel, auteur of isbn. Dit maakt het gebruik van zoekeenboek.nl nog makkelijker dan het al was.

Boeken zoeken met de zoekfunctie

Ben je op zoek naar een specifiek boek, een boek over een bepaald onderwerp of je favoriete auteur? Vul je zoekwoord in bij het zoekveld en zoek in honderduizenden boeken bij de grootste online boekwinkels. Tijdens het invoeren van je zoekopdracht verschijnen er direct al suggesties waardoor je nog sneller kan zoeken. Klik op een suggestie om daarop te zoeken of gebruik de knop om je eigen zoekopdracht te versturen. Onderaan het zoekveld staat een link met ‘uitgebreid zoeken’. Door hier op te klikken verschijnen er extra zoekvelden om nog nauwkeuriger te zoeken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Zoeken op ISBN

Weet je al precies welk boek je wilt bestellen en weet je het ISBN van het boek? Vul het nummer dan in bij het zoekveld en zoekeenboek.nl zal de betreffende titel voor je zoeken. Het maakt hierbij niet uit of je een ISBN10 of ISBN13 nummer gebruikt, zoekeenboek.nl converteert deze automatisch voor het beste zoekresultaat. Als je een onjuist nummer gebruikt krijg je dit automatisch te zien. Op ISBN zoeken? Kies dan voor uitgebreid zoeken. Tip: op zoekeenboek.nl kan je ook zelf ISBN10-nummers naar ISBN13 converteren.

Zoeken op auteur

Ook kan je met zoekeenboek.nl makkelijk zoeken naar je favoriete auteur. Vul de naam in bij het zoekveld en bekijk de zoeksuggesties of voer je zoekopdracht uit. Je krijgt dan direct alle resultaten te zien in een duidelijk overzicht. Krijg je teveel resultaten of boeken te zien waar de auteurnaam niet klopt dan kan je alleen op auteur zoeken bij uitgebreid zoeken.

Ebooks zoeken

Je vindt op zoekeenboek.nl niet alleen ‘papieren boeken’, ook ebooks zoeken gaat makkelijk met de uitgebreid zoeken functie. Door te kiezen voor uitgebreid zoeken kan je namelijk aangeven of je gewone boeken, audioboeken of ebooks wilt vinden. Op dit moment zijn al tienduizenden ebooks beschikbaar en dit aantal neemt dagelijks toe.

Heb je inspiratie nodig bij het vinden van een ebook? Kijk dan hier voor alle themapagina’s met de beste ebooks in een groot aantal categorieën en bestel de populairste ebooks eenvoudig bij je favoriete boekwinkel.

Als je nog geen e-reader hebt kan je ook je e-reader kopen via zoekeenboek.nl.

Buitenlandse boeken zoeken

Zoekeenboek.nl zoekt standaard naar Nederlandse boeken bij de grootste online boekwinkels. Je kan echter ook eenvoudig naar Engelse boeken en andere buitenlandse boeken zoeken bij de verschillende online boekwinkels. Ook als je op Nederlandstalige boeken zoekt en er zijn géén resultaten wordt automatisch bij de Engelse boeken gezocht of de door jou gewenste titel wél beschikbaar is. Let op: als je een ‘gewone zoekopdracht’ (op Nederlandse boeken) uitvoert en er zijn boeken beschikbaar dan wordt er niet op Engelse titels gezocht.

Zoeken in een categorie

Als je een reisgids zoekt hoef je geen romans over Rome te vinden, door op categorie te zoeken kan je kiezen in welke rubriek jij boeken wilt zoeken. Als je op alle talen zoekt is het helaas niet mogelijk om ook een categorie te kiezen, deze optie wordt automatisch uitgeschakeld. Op categorie zoeken kan door bij een zoekopdracht voor uitgebreid zoeken te kiezen.

Weergave opties

Op pagina’s met zoekresultaten en themapagina’s kan je zelf kiezen welke weergave je wilt. Standaard krijg je de weergave te zien met omslag, titel, auteur en uitvoering. Daarnaast kan je kiezen voor een gedetailleerd overzicht (niet beschikbaar op kleine schermen) of voor een lijstweergave. De verschillende mogelijkheden vind je rechtsboven op iedere pagina met boeken. Let op: zoekeenboek.nl plaatst een cookie dat je keuze onthoudt, zo hoef je niet op iedere pagina een weergave te kiezen. Zodra je zoekeenboek.nl verlaat en je browser hebt gesloten wordt dit cookie automatisch verwijderd.

Zoekresultaten bij verschillende boekwinkels

Met zoekeenboek.nl kan je makkelijk de resultaten van je zoekopdracht bij de verschillende online boekwinkels zien. Gebruik hiervoor het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan iedere pagina en zie direct of het boek beschikbaar is, wat de levertijd is en wat de actuele kosten zijn. Iedere boekenwinkel opent in een nieuw venster zodat je altijd makkelijk terug kan naar zoekeenboek.nl. Het gekleurde balkje in het uitklapmenu of de tabbladen wordt na het aanklikken van een winkel grijs zodat je direct ziet welke boekwinkel je al hebt gehad. Online een boek bestellen gaat altijd via de boekwinkel zelf, zoekeenboek.nl zit daar nooit tussen.

Boeken worden geladen
een ogenblik geduld

Boek wordt geladen
een ogenblik geduld