zoek in de 9 grootste boekwinkels met zoekeenboek.nl

Boeken zoeken op titel

Boeken zoeken op titel gebruik je als je de titel van een boek weet. Zoekeenboek.nl zoekt dan bij alle boekwinkels naar boeken waarbij de opgegeven zoekwoorden in de titel voorkomen. Dit is vaak de meest efficiënte optie bij het zoeken van een bepaald boek. Als je de titel niet weet maar wel weet waar het boek over gaat kan je ook zoeken op onderwerp proberen.

Tip: je kan de optie zoeken op titel ook gebruiken als je maar een deel van de titel weet.

Voorbeeld: het boek ‘De vrouw die met vuur speelde’

Als je de exacte titel weet zoek je met de optie ‘zoeken op titel’ op De vrouw die met vuur speelde. Je krijgt nu alle boeken te zien die deze of een vergelijkbare titel hebben. Je kan de titel tussen aanhalingstekens zetten om alleen boeken met exact deze titel terug te krijgen. Deze optie werkt overigens niet bij alle boekwinkels. In dat geval negeert zoekeenboek.nl de aanhalingstekens bij de betreffende boekwinkel. Bekijk hier alle boeken met de titel De vrouw die met vuur speelde.

Voorbeeld: boeken met in de titel de woorden vrouw en/of vuur

Weet je de exacte titel niet meer maar nog wel een deel ervan? Ook dan kan je zoeken op titel. We zoeken naar hetzelfde boek als hierboven maar nu op enkele woorden. Je weet bijvoorbeeld dat in de titel de woorden vrouw en vuur voorkomen. Als zoekopdracht kies je dan weer voor de optie ‘zoeken op titel’ en geeft als zoekwoorden vrouw vuur op. Je krijgt nu alle titels te zien waar deze woorden in voorkomen waarbij de meest relevante boeken als eerste getoond worden. Bekijk hier alle boeken met vrouw en vuur in de titel.

Onderwerpen

Zoekopties

Meer informatie