Dit boek delen?

Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018, Wolters Kluwer

Omslag van 'Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018'

Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018
Wetteksten privaatrecht - publiekrecht

Wolters Kluwer
€ 45.00 | Nederlandstalig | Paperback | 2017

Korte samenvatting

Rechtenstudenten, rechtendocenten, advocaten en juristen gebruiken deze wettenbundel vaak en graag. Hij bevat zorgvuldig geselecteerde wetgeving, die je als student tijdens je studie veel nodig hebt, maar ook als professional in je dagelijkse praktijk.

De meest gekozen wettenbundel.
Slimme indeling (niet onnodig sjouwen met beide delen!).
Gratis abonnement op Mr.

Hoogleraren hebben de inhoud van de Collegebundel zorgvuldig samengesteld. Gebruikers waarderen de bundel om de inhoud en het gemak. Ze vinden hem gemakkelijk vanwege de uitgebreide deelinhoudsopgave, de verwijzingen, de trefwoorden in de marge, evenals de trefwoordenregisters bij beide delen. Niet voor niets is de Collegebundel de meest geliefde en meest gebruikte wettenbundel.

Online
Uiteraard zijn er ook momenten dat je de Collegebundel graag online wilt raadplegen. Je gebruikt daarvoor Navigator, de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals. De inhoud is uiteraard exact hetzelfde als die van de bundels. De geavanceerde zoekfunctie brengt je snel naar het antwoord op je vraag. (Wet)teksten kopieer je simpelweg in je eigen documenten, wel zo handig.

De Collegebundel online
Uiteraard zijn er ook momenten dat je de Collegebundel graag online wilt raadplegen. Je gebruikt daarvoor Navigator, de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals. De geavanceerde zoekfunctie brengt je snel naar het antwoord op je vraag. (Wet)teksten kopieer je simpelweg in je eigen documenten, wel zo handig.

Daarom de Collegebundel
De voordelen van de Collegebundel op een rij:

hoogleraren tekenen voor de inhoud
gemakkelijk in gebruik
meerdere zoekingangen: via de inhoudsopgave, de registers of de geavanceerde online zoekfunctie
online te raadplegen op laptop, tablet, pc of smartphone
inclusief gratis abonnement op Mr.

Kijk hier voor eventuele andere uitgaven van Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018 van Wolters Kluwer.

Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018 bestellen?

Bestel Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018 bij Bol.com of maak gebruik van het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan om 'Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018' van Wolters Kluwer bij een van de andere boekwinkels te zoeken of te bestellen. Je ziet dan meteen of het boek leverbaar is en wat de eventuele verzendkosten zijn.

Boekdetails

 • Taal: Nederlands
 • Afmetingen: 116x210x148 mm
 • Gewicht: 2,86 kg
 • Verschijningsdatum: juli 2017
 • Uitgever: Wolters Kluwer

Bij andere boekwinkels bestellen

Wil je 'Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018' bij een van de andere boekwinkels bestellen? Maak dan gebruik van het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan of de links hieronder en bekijk de actuele voorraad, levertijd en prijs bij de verschillende webshops.

Iedere webshop opent in een nieuw venster zodat je de status voor 'Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018' eenvoudig bij de verschillende boekwinkels kan vergelijken.

Ook interessant...

 • Belastingwetten 2017 - Pocket
  Wolters Kluwer Nederland B.V.
  € 29.95 | Nederlandstalig | Paperback | 2017
  Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

  Alle belangrijke per januari 2017 geldende wetgeving!
  Met toegang tot de altijd up-to-date website!
  Aangevuld met:
  * bepalingen van overgangsrecht
  * een lijst van toekomstig recht
  * een uitgebreid trefwoordenregister
  * handige stickertabs
  Het belastingstelsel is een doolhof van regels en vooral van uitzonderingen daarop. Deze pocket biedt u een uitstekende toegang tot de belastingwetgeving. Pocket Belastingwetten 2017 bevat de wetteksten zoals die luiden per 1 januari 2017. In de Pocket Belastingwett...

  Volledige beschrijving

  Alle belangrijke per januari 2017 geldende wetgeving!
  Met toegang tot de altijd up-to-date website!
  Aangevuld met:
  * bepalingen van overgangsrecht
  * een lijst van toekomstig recht
  * een uitgebreid trefwoordenregister
  * handige stickertabs
  Het belastingstelsel is een doolhof van regels en vooral van uitzonderingen daarop. Deze pocket biedt u een uitstekende toegang tot de belastingwetgeving. Pocket Belastingwetten 2017 bevat de wetteksten zoals die luiden per 1 januari 2017. In de Pocket Belastingwetten zijn onder meer overgangsrecht en toekomstige wetgeving opgenomen. Verder is er bijvoorbeeld ook aandacht besteed aan Europese en internationale regelgeving.
  Inclusief toegang tot de webversie
  Als gebruiker van de Pocket Belastingwetten, kunt gratis gebruik maken van deze tool. U ontvangt een unieke code waarmee u kunt inloggen op kluwer.nl/pocketbelastingwetten en toegang krijgt tot de webversie van de Pocket Belastingwetten. Hiermee heeft u altijd de juiste en actuele wet-en regelgeving bij de hand en profiteert u van de voordelen:
  * Dagelijks actueel
  * Meerdere zoekingangen
  * Bookmarks plaatsen: handig uw favoriete artikel terugvinden
  * Tekst markeren
  * Toegang via desktop, laptop, smartphone en tablet
  * Margekopjes
  * Notities maken: maak uw eigen aantekening (bijvoorbeeld verwijzing naar jurisprudentie of nieuw wetsvoorstel)
  * Artikelen delen (twitter, e-mail)

  Inklappen

  Nederlandstalig | Paperback | 2017
  ISBN: 9789013138931

  Vind meer boeken van Wolters Kluwer Nederland B.V..

 • Boom Juridische studieboeken - Bestuursrecht deel 1
  Boom Juridische uitgevers
  € 58.00 | Nederlandstalig | Hardcover | 2016
  Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

  Het studieboek Bestuursrecht bestaat uit twee delen. Dit eerste deel, Bestuursrecht 1 (vijfde druk, augustus 2016), behandelt de dragende beginselen, het systeem en de kernbegrippen van het bestuursrecht, in het bijzonder de Algemene wet bestuursrecht, de verdeling van bevoegdheden, aanspraken, rechten en plichten binnen het openbaar bestuur, de bevoegdheidsuitoefening en de handhaving door dat bestuur. Het tweede deel, Bestuursrecht 2 (zesde druk, augustus 2016), behandelt de rechtsbescherming ...

  Volledige beschrijving

  Het studieboek Bestuursrecht bestaat uit twee delen. Dit eerste deel, Bestuursrecht 1 (vijfde druk, augustus 2016), behandelt de dragende beginselen, het systeem en de kernbegrippen van het bestuursrecht, in het bijzonder de Algemene wet bestuursrecht, de verdeling van bevoegdheden, aanspraken, rechten en plichten binnen het openbaar bestuur, de bevoegdheidsuitoefening en de handhaving door dat bestuur. Het tweede deel, Bestuursrecht 2 (zesde druk, augustus 2016), behandelt de rechtsbescherming tegen de overheid en het bestuursprocesrecht. Beide delen kunnen los van elkaar worden gebruikt; tezamen vormen zij een studieboek voor het hele algemene bestuursrecht. In deze vijfde druk van Bestuursrecht 1 is een aantal wijzigingen in de structuur van het boek doorgevoerd. Zo kent de nieuwe druk afzonderlijke hoofdstukken voor de formele en de materiele normen over besluitvorming, en volgt het hoofdstuk over gedogen direct na dat over herstelsancties. Verder wordt een aantal onderwerpen, zoals 'rechtsbeginselen' en 'beleidsregels', op meer geconcentreerde wijze besproken. Een van de gevolgen daarvan is dat de tekst op onderdelen is ingekort. De belangrijkste wijziging is de actualisering van de tekst. Jurisprudentie, literatuur en andere wijzigingen zijn verwerkt tot 1 april 2016. Bestuursrecht is een actueel studieboek. Hoewel het boek primair is gericht op universitaire studenten is het eveneens goed bruikbaar gebleken in het hoger beroepsonderwijs en het postacademisch onderwijs. Bovendien is het voor de praktijk een uitstekend naslagwerk.

  Inklappen

  Nederlandstalig | Hardcover | 2016
  ISBN: 9789462901827

  Vind meer boeken van Boom Juridische uitgevers.

 • Inleiding in het Nederlandse recht
  J.W.P. Verheugt
  € 65.00 | Nederlandstalig | Hardcover | 2015
  Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

  Inleiding in het Nederlandse recht is sinds vele jaren een toonaangevend studieboek, dat met name op universiteiten en in het hoger beroepsonderwijs op grote schaal wordt voorgeschreven.

  In het boek nemen rechtsvorming en rechtshandhaving een centrale plaats in.
  De eerste vijf hoofdstukken vormen een inleiding in het systeem van het Nederlandse recht en in de hoofdstukken 6 tot en met 14 worden de belangrijkste rechtsgebieden besproken zoals het vermogensrecht, burgerlijk procesrecht, ondernemings...

  Volledige beschrijving

  Inleiding in het Nederlandse recht is sinds vele jaren een toonaangevend studieboek, dat met name op universiteiten en in het hoger beroepsonderwijs op grote schaal wordt voorgeschreven.

  In het boek nemen rechtsvorming en rechtshandhaving een centrale plaats in.
  De eerste vijf hoofdstukken vormen een inleiding in het systeem van het Nederlandse recht en in de hoofdstukken 6 tot en met 14 worden de belangrijkste rechtsgebieden besproken zoals het vermogensrecht, burgerlijk procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en het straf(proces)recht.
  Het boek sluit af met een hoofdstuk over internationaal recht.

  Door de systematische opzet, het heldere taalgebruik en de vele kleurrijke voorbeelden is dit boek bij uitstek geschikt voor het onderwijs.
  Het gebruik van margekopjes en een groot aantal schema's dragen bij aan een goede toegankelijkheid van de tekst.
  Ook de samenvattingen, kernbegrippen en repeteervragen aan het eind van elk hoofdstuk bieden de student een gewaardeerd hulpmiddel bij zijn studie van het Nederlandse recht.
  Van het boek verschijnt elke twee jaar een nieuwe, bijgewerkte druk.

  Auteursinformatie
  De auteur was jarenlang werkzaam als docent inleiding recht aan de universiteiten van Groningen en Leiden.
  Hij is thans raadsheer in het gerechtshof te Arnhem.

  Inklappen

  Nederlandstalig | Hardcover | 2015
  ISBN: 9789090290256

  Vind meer boeken van J.W.P. Verheugt.

 • De kern van het ondernemingsrecht
  M.J. Kroeze
  € 33.00 | Nederlandstalig | Paperback | 2016
  Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

  De kern van het ondernemingsrecht 3e druk is een boek van M.J. Kroeze uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013062564

  In deze tweede in vergelijking met de eerste versie uitgebreide en geactualiseerde druk van "Kern van het ondernemingsrecht" worden aan de hand van thema's, zoals vermogensstructuur, organisatie, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid en herstructurering de verschillende rechtsvormen van Boek 2 BW (b.v., n.v. enz) en Boek 7 BW, titel 13 (stille, openbare en commanditaire vennootschap...

  Volledige beschrijving

  De kern van het ondernemingsrecht 3e druk is een boek van M.J. Kroeze uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013062564

  In deze tweede in vergelijking met de eerste versie uitgebreide en geactualiseerde druk van "Kern van het ondernemingsrecht" worden aan de hand van thema's, zoals vermogensstructuur, organisatie, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid en herstructurering de verschillende rechtsvormen van Boek 2 BW (b.v., n.v. enz) en Boek 7 BW, titel 13 (stille, openbare en commanditaire vennootschap) besproken. De wijze van behandeling van de lastige stof van het ondernemingsrecht is in dit studieboek anders dan in de meeste andere boeken. Daarin worden de verschillende rechtsvormen na elkaar besproken. In dit boek worden met behulp van thema's de verschillende rechtsvormen met elkaar vergeleken. De auteurs hebben de overtuiging dat door deze "gekantelde" wijze van behandeling studenten gemakkelijker inzicht in het gecompliceerde ondernemingsrecht kunnen krijgen. Uit de vele positieve reacties die de auteurs op de eerste druk hebben onvangen blijkt dat studenten dit zo ervaren. In een inleidend en slothoofdstuk worden de kernpunten uit de themahoofdstukken met elkaar in verbinding gebracht. In het boek wordt betrekkelijk uitvoerig aan de belangrijke uitspraken van de Hoge Raad en de Ondernemingskamer op het gebied van het ondernemingsrecht aandacht besteed. Op een aantal plaatsen in het boek wordt gewezen op de economische achtergrond van het ondernemingsrecht. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting en een aantal oefencasussen waarmee de stof wordt geïllustreerd. Het boek is met name bedoeld voor bachelorstudenten die voor het eerst met het ondernemingsrecht kennismaken en heeft met het oog hierop een inleidend karakter.

  Inklappen

  Nederlandstalig | Paperback | 2016
  ISBN: 9789013133295

  Vind meer boeken van M.J. Kroeze.

Wolters Kluwer Collegebundel 2017/2018 van Wolters Kluwer is te vinden via Zoekeenboek.nl. Klik op het boek om deze direct te bestellen bij Bol.com of bekijk de status bij de verschillende boekwinkels. Via het uitklapmenu of de tabbladen ga je direct naar de andere boekwinkels waar je de beschikbaarheid van dit boek kan bekijken.

Boeken worden geladen
een ogenblik geduld

Boek wordt geladen
een ogenblik geduld