Dit boek delen?

Just cook it, Sergio Herman

Omslag van 'Just cook it'

Just cook it
Sergio Herman
€ 29.99 | Nederlandstalig | Hardcover | 2017

Korte samenvatting

Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In Just Cook It legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om iets eenvoudigs super tasty te maken. Bijvoorbeeld door altijd wat zelfgemaakte chili-olie bij de hand te hebben. Of door een piepklein beetje gekonfijte citroen toe te voegen. Maar vooral door gewoon in de keuken te gaan staan en aan de slag te gaan, want lekker koken is vooral een kwestie van doen. Kortom: JUST COOK IT.

Kijk hier voor eventuele andere uitgaven van Just cook it van Sergio Herman.

Just cook it bestellen?

Bestel Just cook it bij Bol.com of maak gebruik van het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan om 'Just cook it' van Sergio Herman bij een van de andere boekwinkels te zoeken of te bestellen. Je ziet dan meteen of het boek leverbaar is en wat de eventuele verzendkosten zijn.

Boekdetails

  • Soort: Met illustraties
  • Taal: Nederlands
  • Afmetingen: 29x257x199 mm
  • Gewicht: 1,19 kg
  • Verschijningsdatum: oktober 2017
  • Doelgroep: Volwassenen

Bij andere boekwinkels bestellen

Wil je 'Just cook it' bij een van de andere boekwinkels bestellen? Maak dan gebruik van het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan of de links hieronder en bekijk de actuele voorraad, levertijd en prijs bij de verschillende webshops.

Iedere webshop opent in een nieuw venster zodat je de status voor 'Just cook it' eenvoudig bij de verschillende boekwinkels kan vergelijken.

Ook interessant...

  • Simple food
    Sergio Herman
    € 29.50 | Nederlandstalig | Paperback | 2016
    Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

    Sergio Herman goes home. Hij trakteert de lezer met basisbereidingen voor elke dag. Met de ervaring van een superchef toont hij smakelijk en eenvoudig te bereiden recepten. Ver weg van de restaurantkeuken met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn.

    Volledige beschrijving

    Sergio Herman goes home. Hij trakteert de lezer met basisbereidingen voor elke dag. Met de ervaring van een superchef toont hij smakelijk en eenvoudig te bereiden recepten. Ver weg van de restaurantkeuken met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn.

    Inklappen

    Nederlandstalig | Paperback | 2016
    ISBN: 9789490028817

    Vind meer boeken van Sergio Herman.

  • Chickslovefood - Het daily dinner-kookboek
    Elise Gruppen
    € 19.99 | Nederlandstalig | Paperback | 2017
    Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

    Wat schaft de pot vanavond nú weer?

    Op deze -misschien wel de meest gestelde vraag in Nederlandse huishoudens- geven Elise en Nina, ofwel de chicks, in de vorm van 100 makkelijke recepten antwoord in hun nieuwste boek dat enkel om het avondeten draait. Of je nou zin hebt in een simpele ovenschotel (pizzaschotel, yes!), vullende soep (kom maar door met die zoete aardappel-pompoensoep) of even lekker op chique wilt gaan met bijvoorbeeld zwarte rijst met garnalen en pastinaak (jawel, een must try), ...

    Volledige beschrijving

    Wat schaft de pot vanavond nú weer?

    Op deze -misschien wel de meest gestelde vraag in Nederlandse huishoudens- geven Elise en Nina, ofwel de chicks, in de vorm van 100 makkelijke recepten antwoord in hun nieuwste boek dat enkel om het avondeten draait. Of je nou zin hebt in een simpele ovenschotel (pizzaschotel, yes!), vullende soep (kom maar door met die zoete aardappel-pompoensoep) of even lekker op chique wilt gaan met bijvoorbeeld zwarte rijst met garnalen en pastinaak (jawel, een must try), met dit boek zit je goed.

    Van eenpanstoppers en Aziatisch tot comfort food, en van Hollandse pot tot de beste maaltijdsalades. En al die lekkertjes zijn, let op, met maar vijf ingrediënten te maken!

    De best bezochte rubriek van het populaire foodblogchickslovefood.com (600.000 unieke bezoekers per maand) vind je nu in boekvorm dus. Alle recepten zijn '5 or less' en bevatten dus maar vijf ingrediënten of minder. Fijn hè, je boodschappenlijstje lekker kort, maar het resultaat optimaal! Geen dank ;) enne...; smakelijk eten!

    Inklappen

    Nederlandstalig | Paperback | 2017
    ISBN: 9789000359448

    Vind meer boeken van Elise Gruppen.

  • Basics to Brilliance
    Donna Hay
    € 35.00 | Nederlandstalig | Hardcover | 2017
    Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

    Schitterend nieuw boek van Donna Hay

    In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op een natuurlijke manier je receptenrepertoire uit.

    Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met fore...

    Volledige beschrijving

    Schitterend nieuw boek van Donna Hay

    In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op een natuurlijke manier je receptenrepertoire uit.

    Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met forel, of met pancetta.

    Dit is Donna's persoonlijke leidraad om je van basics naar betoverend te helpen. Met meer dan 200 recepten, en prachtige foodfotografie.

    Lees hier het interview met Donna Hay over Basics to brilliance .

    NRC: “Dit is zoals een kookboek hoort te zijn”
    Nouveau: “Een feest voor het oog én de smaakpapillen”
    Elle Eten: “Hulde!”

    Inklappen

    Nederlandstalig | Hardcover | 2017
    ISBN: 9789000356829

    Vind meer boeken van Donna Hay.

  • Home Sweet Home
    Yvette van Boven
    € 29.95 | Nederlandstalig | Hardcover | 2017
    Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

    'Ieren zijn royaal en gastvrij, melancholisch, dromerig en fantasierijk. En iedereen kan zingen. Dat probeer ik in Home Sweet Home terug te laten komen: schuif bij me aan, schenk uzelf een Guinness in en schraap uw keel, want na het eten zullen we zingen tot de morgen komt.'

    In Home Sweet Home keert Yvette van Boven terug naar de keuken van Ierland: het land waar ze met haar Nederlandse ouders opgroeide, waar ze haar eerste hapjes at en waar haar liefde voor eten ontstond.

    Van oorsprong is de Iers...

    Volledige beschrijving

    'Ieren zijn royaal en gastvrij, melancholisch, dromerig en fantasierijk. En iedereen kan zingen. Dat probeer ik in Home Sweet Home terug te laten komen: schuif bij me aan, schenk uzelf een Guinness in en schraap uw keel, want na het eten zullen we zingen tot de morgen komt.'

    In Home Sweet Home keert Yvette van Boven terug naar de keuken van Ierland: het land waar ze met haar Nederlandse ouders opgroeide, waar ze haar eerste hapjes at en waar haar liefde voor eten ontstond.

    Van oorsprong is de Ierse keuken tamelijk eenvoudig, maar vandaag de dag heeft Ierland ontzettend veel te bieden: u vindt er prachtig rund- en lamsvlees of wilde zalm en makreel. Het land staat vol kruiden en wilde vruchten om vrij te kunnen plukken. Het beroemde sodabrood en de ongeëvenaarde boter zijn ware delicatessen.

    Met dit boek laat Yvette de ware culinaire rijkdom van Ierland zien en proeven. Home Sweet Home is een ode aan de traditionele en de hedendaagse kookcultuur van het eiland, maar vooral een lekker boek vol heerlijk comfortfood.

    Yvette van Boven werd geboren in een klein dorpje ten zuiden van Dublin, aan de voet van de Wicklow Mountains. Behalve van haar boeken is Yvette ook bekend van haar tv-programma 'Koken met Van Boven' bij de VPRO, haar wekelijkse rubrieken in Libelle en Volkskrant Magazine en haar vaste bijdrage aan maandblad delicious. Ze illustreert haar boeken zelf; haar man Oof maakt de foto's. Yvettes werk is vertaald in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

    Inklappen

    Nederlandstalig | Hardcover | 2017
    ISBN: 9789059567542

    Vind meer boeken van Yvette van Boven.

Just cook it van Sergio Herman is te vinden via Zoekeenboek.nl. Klik op het boek om deze direct te bestellen bij Bol.com of bekijk de status bij de verschillende boekwinkels. Via het uitklapmenu of de tabbladen ga je direct naar de andere boekwinkels waar je de beschikbaarheid van dit boek kan bekijken.

Boeken worden geladen
een ogenblik geduld

Boek wordt geladen
een ogenblik geduld