Dit boek delen?

Just cook it, Sergio Herman

Omslag van 'Just cook it'

Just cook it
Sergio Herman
€ 29.99 | Nederlandstalig | Hardcover | 2017

Korte samenvatting

Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In Just Cook It legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om iets eenvoudigs super tasty te maken. Bijvoorbeeld door altijd wat zelfgemaakte chili-olie bij de hand te hebben. Of door een piepklein beetje gekonfijte citroen toe te voegen. Maar vooral door gewoon in de keuken te gaan staan en aan de slag te gaan, want lekker koken is vooral een kwestie van doen. Kortom: JUST COOK IT.

Kijk hier voor eventuele andere uitgaven van Just cook it van Sergio Herman.

Just cook it bestellen?

Bestel Just cook it bij Bol.com of maak gebruik van het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan om 'Just cook it' van Sergio Herman bij een van de andere boekwinkels te zoeken of te bestellen. Je ziet dan meteen of het boek leverbaar is en wat de eventuele verzendkosten zijn.

Boekdetails

  • Soort: Met illustraties
  • Taal: Nederlands
  • Afmetingen: 29x257x199 mm
  • Gewicht: 1,15 kg
  • Verschijningsdatum: oktober 2017
  • Doelgroep: Volwassenen

Bij andere boekwinkels bestellen

Wil je 'Just cook it' bij een van de andere boekwinkels bestellen? Maak dan gebruik van het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan of de links hieronder en bekijk de actuele voorraad, levertijd en prijs bij de verschillende webshops.

Iedere webshop opent in een nieuw venster zodat je de status voor 'Just cook it' eenvoudig bij de verschillende boekwinkels kan vergelijken.

Ook interessant...

  • Jamie Oliver 5 ingrediënten
    Jamie Oliver
    € 29.99 | Nederlandstalig | Hardcover | 2017
    Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

    Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten

    In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar. Het boek bevat 130 recepten over kip, rund-, varkens- en lamsvlees, vis, eieren, vegetarische recepten, salades, pasta's, rijst, noedels en uiteraard heerlijke zoetigheden! Bij elk recept vind je een visuele ingrediëntenl...

    Volledige beschrijving

    Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten

    In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar. Het boek bevat 130 recepten over kip, rund-, varkens- en lamsvlees, vis, eieren, vegetarische recepten, salades, pasta's, rijst, noedels en uiteraard heerlijke zoetigheden! Bij elk recept vind je een visuele ingrediëntenlijst, tijdsduur, portiegrootte, informatie over voedingswaarden en een gemakkelijk te volgen recept.

    Dit is Jamie's makkelijkste kookboek tot nu toe en ideaal voor mensen met weinig tijd. De nieuwe Jamie Oliver: elke dag verse maaltijden voor iedereen die tot vijf kan tellen.

    Lees hier het interview met Jamie Oliver.

    Inklappen

    Nederlandstalig | Hardcover | 2017
    ISBN: 9789021566665

    Vind meer boeken van Jamie Oliver.

  • Basics to Brilliance
    Donna Hay
    € 35.00 | Nederlandstalig | Hardcover | 2017
    Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

    Schitterend nieuw boek van Donna Hay
    In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op een natuurlijke manier je receptenrepertoire uit.

    Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met fore...

    Volledige beschrijving

    Schitterend nieuw boek van Donna Hay
    In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op een natuurlijke manier je receptenrepertoire uit.

    Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met forel, of met pancetta.

    Dit is Donna's persoonlijke leidraad om je van basics naar betoverend te helpen. Met meer dan 200 recepten, en prachtige foodfotografie.

    Lees hier het interview met Donna Hay over Basics to brilliance .

    NRC: “Dit is zoals een kookboek hoort te zijn”
    Nouveau: “Een feest voor het oog én de smaakpapillen”
    Elle Eten: “Hulde!”

    Inklappen

    Nederlandstalig | Hardcover | 2017
    ISBN: 9789000356829

    Vind meer boeken van Donna Hay.

  • Smokey goodness
    Jord Althuizen
    € 24.99 | Nederlandstalig | Hardcover | 2016
    Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

    Smokey Goodness is door de vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016! Het boek won ook in de categorie beste vormgeving en fotografie (Erik Rikkelman en Remko Kraaijeveld).
    De jury over Smokey Goodness: 'Het BBQ thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten. Althuizen heeft zich werkelijk verdiept in de Amerikaanse barbecuecultuur en belicht die van alle kanten.'

    Smok...

    Volledige beschrijving

    Smokey Goodness is door de vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016! Het boek won ook in de categorie beste vormgeving en fotografie (Erik Rikkelman en Remko Kraaijeveld).
    De jury over Smokey Goodness: 'Het BBQ thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten. Althuizen heeft zich werkelijk verdiept in de Amerikaanse barbecuecultuur en belicht die van alle kanten.'

    Smokey Goodness is het BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen. Met Smokey Goodness haal je het beste uit je BBQ. Met alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing, gouden tips en inspirerende recepten: van whole hog tot pulled pork en van sushi roll tot kip op een bierblikje. Voor je het weet ben je net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Get your grill on!

    Inklappen

    Nederlandstalig | Hardcover | 2016
    ISBN: 9789021562292

    Vind meer boeken van Jord Althuizen.

Just cook it van Sergio Herman is te vinden via Zoekeenboek.nl. Klik op het boek om deze direct te bestellen bij Bol.com of bekijk de status bij de verschillende boekwinkels. Via het uitklapmenu of de tabbladen ga je direct naar de andere boekwinkels waar je de beschikbaarheid van dit boek kan bekijken.

Boeken worden geladen
een ogenblik geduld

Boek wordt geladen
een ogenblik geduld