Dit boek delen?

Killerbody - deel 2, Fajah Lourens

Omslag van 'Killerbody - deel 2'

Killerbody - deel 2
100 slanke en snelle recepten

Fajah Lourens
€ 20.00 | Nederlandstalig | Hardcover | 2017

Korte samenvatting

Killerbody 2 is de perfecte aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet Killerbody Dieet van Fajah Lourens. Het boek bevat 100 slanke en snelle recepten die snel op tafel staan en volledig Killerbody-proof zijn. Klaar om van jouw killerbody een lifestyle te maken? Met behulp van handige invullijstjes, weekschema's en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. Inclusief duidelijke instructies over het berekenen van jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Laat Fajah Lourens je in 2018 helpen om jouw doelen te bereiken met de Killerbody Agenda

Lees hier het interview met Fajah Lourens over haar boek Killerbody.

Kijk hier voor eventuele andere uitgaven van Killerbody - deel 2 van Fajah Lourens.

Killerbody - deel 2 bestellen?

Bestel Killerbody - deel 2 bij Bol.com of maak gebruik van het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan om 'Killerbody - deel 2' van Fajah Lourens bij een van de andere boekwinkels te zoeken of te bestellen. Je ziet dan meteen of het boek leverbaar is en wat de eventuele verzendkosten zijn.

Boekdetails

 • Soort: Met illustraties
 • Taal: Nederlands
 • Afmetingen: 24x254x196 mm
 • Gewicht: 914,00 gram
 • Verschijningsdatum: januari 2017

Bij andere boekwinkels bestellen

Wil je 'Killerbody - deel 2' bij een van de andere boekwinkels bestellen? Maak dan gebruik van het uitklapmenu of de tabbladen bovenaan of de links hieronder en bekijk de actuele voorraad, levertijd en prijs bij de verschillende webshops.

Iedere webshop opent in een nieuw venster zodat je de status voor 'Killerbody - deel 2' eenvoudig bij de verschillende boekwinkels kan vergelijken.

Ook interessant...

 • Fotokookboek Snel & eenvoudig
  Niet bekend
  € 7.99 | Nederlandstalig | Hardcover
  Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

  Dit fotokookboek met standaard en ringband helpt u bij het maken van de lekkerste maaltijden die snel op tafel staan. De stap-voor-stapfotos en de heldere aanwijzingen begeleiden u door het hele recept.

  Volledige beschrijving

  Dit fotokookboek met standaard en ringband helpt u bij het maken van de lekkerste maaltijden die snel op tafel staan. De stap-voor-stapfotos en de heldere aanwijzingen begeleiden u door het hele recept.

  Inklappen

  Nederlandstalig | Hardcover
  ISBN: 9781445495316

  Vind meer boeken van Niet bekend.

 • Taart om blij van te worden
  Petra Achtien
  € 7.90 | Nederlandstalig | Paperback | 2009
  Lees de omschrijvingVerberg de omschrijving

  Taart om blij van te worden is een boek dat de lezer uitnodigt om direct aan de slag te gaan met lekkere baksels, en zijn eigen taart of cake te gaan decoreren met de leukste taartdecoraties.

  Of je nu een bak-kinderfeestje wilt geven, een verjaardagstaart wilt decoreren of de meest geweldige bruidstaart wilt maken, dit kleurrijke boek zal vast en zeker inspireren tot een fraai eindresultaat! Er staan basisrecepten in voor cakes en koekjes en hoe je het mooiste glazuur kunt maken. De kleuren en on...

  Volledige beschrijving

  Taart om blij van te worden is een boek dat de lezer uitnodigt om direct aan de slag te gaan met lekkere baksels, en zijn eigen taart of cake te gaan decoreren met de leukste taartdecoraties.

  Of je nu een bak-kinderfeestje wilt geven, een verjaardagstaart wilt decoreren of de meest geweldige bruidstaart wilt maken, dit kleurrijke boek zal vast en zeker inspireren tot een fraai eindresultaat! Er staan basisrecepten in voor cakes en koekjes en hoe je het mooiste glazuur kunt maken. De kleuren en ontwerpen hebben een frisse en vrolijke uitstraling – een perfect boek om cadeau te geven aan liefhebbers van een kleurrijk leven, of om zelf te houden!

  In het boek wordt ook veel aandacht besteed aan het maken van allerlei cupcakes, een heerlijke traktatie zowel op school als op een eigentijdse bruiloft.

  Petra Achtien is de oprichtster van De tafel van 18 in te Utrecht, begonnen in 2003 als een plek waar men een goede kop koffie kan drinken met een heerlijk stuk zelfgebakken taart. Inmiddels heeft De tafel van 18 zich ontwikkeld tot een speciaalzaak voor taartdecoraties en cupcakes en worden er workshops gegeven op het gebied van taart decoreren. Petra bakt de meest wonderlijke taarten en mag bekende Nederlanders als Claudia de Breij en Mies Bouwman tot haar klanten rekenen.

  Inklappen

  Nederlandstalig | Paperback | 2009
  ISBN: 9789059562905

  Vind meer boeken van Petra Achtien.

Killerbody - deel 2 van Fajah Lourens is te vinden via Zoekeenboek.nl. Klik op het boek om deze direct te bestellen bij Bol.com of bekijk de status bij de verschillende boekwinkels. Via het uitklapmenu of de tabbladen ga je direct naar de andere boekwinkels waar je de beschikbaarheid van dit boek kan bekijken.

Boeken worden geladen
een ogenblik geduld

Boek wordt geladen
een ogenblik geduld